Zombiewalk Arnhem 2018 op 25 oktober + promovideo

Geplaatst op 24 oktober 2018 Door In Artikelen, Lifestyle

Op donderdag 25 oktober vindt er weer een editie plaats van Zombiewalk Arnhem, georganiseerd door Zombiesquad.nl. Ook dit jaar zal een bonte horde zombies de binnenstad van Arnhem weer onveilig komen maken. De Zombiewalk is een zogenaamde sponsorloop, waarbij deelnemers door het doneren van dierenvoer een goed doel steunen: Dierenasiel Arnhem. Voorafgaand aan de Zombiewalk kunnen deelnemers zich grimeren bij Willemeen, om 18:45 uur vertrekken de zombies vanuit Willemeen naar het Johnny van Doornplein om daar te starten met de Zombiewalk.

Wil jij meelopen met de Zombiewalk Arnhem 2018?
Dat kan. Wat dat kost? Niets! Net als voorgaande jaren zamelt de organisatie dierenvoer (geen geld!) voor dierentehuis Arnhem in. Je kunt je donatie achter laten bij het verzamelpunt bij de ingang of aan een van de zombies geven.

Wat moet je doen? Zorgen dat je eruitziet als een zombie. Sommige mensen hebben deze uitstraling als een natuurlijke aura om zich heen hangen terwijl anderen er een beetje werk voor  moeten verzetten. Dit kan op twee manieren.

Manier 1
Je doet het zelf! Je hebt zelf schmink en kleding en je kunt jezelf grimeren. Kom in dit geval tussen 16:00 en 18:30 naar Willemeen. Daar zul je tafels en spiegels vinden waar jij je zelf kunt omtoveren tot een echte zombie. In deze ruimte kun je jezelf na de Zombiewalk ook weer afschminken.

Manier 2 
Je hebt geen ervaring met grimeren en hebt geen schmink. Zoek hier een grimeur uit die jou mag omtoveren tot zombie. Neem contact op met deze grimeur en maak een tijd- en prijsafspraak. Bedenk dat je voor een redelijk resultaat ongeveer een half uur kwijt bent. De kosten liggen hierbij ongeveer tussen de 8 tot 15 euro. Maar dit ligt helemaal aan de grimeur. De Zombiewalk Arnhem organisatie kan hier geen uitspraken over doen.

Tags : , ,