Café De Beugel

Vlakbij de Korenmarkt in één van Arnhems gezelligste stegen de ‘Duizelsteeg’ vind je cafe de Beugel. 15 jaar geleden begon dit cafe als eerste Beugelcafe van Nederland. Het bijzondere hiervan was het ontbreken van een tap maar in plaats hiervan een grote gekoelde beugelbak.

 

Na 14 jaar tijd werd het helaas tijd om afscheid te nemen van de inmiddels beroemde beugelbak. Hiervoor in de plaats kwamen twee mooie glimmende tapkranen met een aantal vaste bieren op tap waaronder het oude vertrouwde Grolsch, eindelijk Guinness maar ook een aantal wisselende seizoensbieren. Uiteraard kun je ook nog genieten van een aantal soorten bieren op fles en de karakteristieke Beugelfles ontbreekt ook nog steeds niet.

 

De beugelbak is dan misschien verdwenen, de gezelligheid echter niet! Van dinsdag tot en met zondag kun je vanaf vijf uur ‘s middags terecht in deze bijzondere kroeg. Jaarlijks worden er een aantal terugkerende evenementen georganiseerd. Zo zijn de ‘Highland Games’ de ‘Paaspuzzeltocht’ en diverse Pubquizzen iedere keer weer druk bezocht.

 

De hongerige mens wordt zeker niet vergeten. Al jaren een begrip in Arnhem en omstreken is de kaart en keuken van de Beugel. Hier kun je tot tien uur ‘s avonds terecht voor een heerlijke maaltijd voor weinig geld.

 

Graag tot ziens in de Beugel!Geplande activiteiten

Datum Van Tot Activiteit Prijs
Geen evenementen op deze locatie