Arnhems cultuurpodium GRIT zoekt cultuurmakers!

Geplaatst op 25 juni 2022 Door In Hulp & Info, Talent uit Arnhem, Talenten, Vrije tijd

Altijd al iets tofs willen organiseren in Arnhem? Het Arnhemse cultuurpodium GRIT (onderdeel van Popcentrum Jacobiberg) biedt organisatoren en creatieve geesten graag een platform voor hun culturele evenementen, initiatieven en concepten! Heb je een tof idee of een lopend project waarbij je een locatie en/of faciliteiten nodig hebt? Dan staat GRIT voor je klaar om mee te denken en helpen! Stuur hiervoor een mailtje naar fynn@grit-arnhem.nl.

Over Cultuurpodium GRIT

Cultuurpodium GRIT is Arnhems jongste cultuurplatform. Kevin Canales, Fynn Smaak en Wouter de Bever bieden vanuit het hart van Popcentrum Jacobiberg een kleinschalig en gastvrij podium voor muzikanten, ontwerpers, kunstenaars en andere creatieve geesten. Hun ervaring in en passie voor fotografie, muziek, merkontwikkeling, vormgeving en horeca vormen de drijvende kracht achter het platform, waarmee ze zich voornamelijk richten op het faciliteren van cultuurmakers, artiesten en organisatoren die laagdrempelig willen programmeren, exposeren of optreden in een ongedwongen huiskamersetting.

GRIT biedt een laagdrempelig podium voor muzikanten, kunstenaars, fotografen & ontwerpers: kortom, makers in de breedste zin van het woord! De evenementen van GRIT variëren van huiskamerconcerten tot workshops en van filmavonden en exposities tot een kledingruil. 

GRIT Arnhem op Instagram
Cultuurpodium GRIT op Facebook

Tags : , , , ,

Reacties