Arnhemse band Wasted Youth Club brengt debuutsingle ‘Again’ uit

Geplaatst op 8 februari 2020 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talent uit Arnhem, Talenten

Wasted Youth Club is een in Arnhem geboren driekoppige band, die in samenwerking met IJland Studio Amsterdam dit voorjaar hun debuutsingles uitbrengt. WYC is geïnspireerd door de slechtste Garage- en Indierock van de afgelopen 30 jaar, die vervolgens in de blender is gegooid met de inhoud van de Opiumlijst. Het klinkt zoals een vette hap na een avondje kroeg smaakt: vies lekker. Steek je huiswerk in de fik, gooi je baas van het balkon en schreeuw mee met nummers pakkender dan je lokale clublied. Kort gezegd: Party Garage voor mensen die samen met Wasted Youth Club de tent willen slopen!   

Met de clip van hun debuutsingle “Again” probeert Wasted Youth Club de vinger op de zere plek te leggen. Dit is hun strijd tegen de tijd, het ouder worden in deze alsmaar snellere maatschappij en de ironie van dit alles. Deze boodschap wordt versterkt door de pulserende instrumenten, de trillende stem van de zanger en een bombastische gitaarsolo. Laat je niet in een hokje drukken, sluit je aan bij de club, en: “Get rid of yourself, before you get old!”

“Again” is de eerste single uit een reeks die Wasted Youth Club verspreid over het voorjaar van 2020 uit zullen brengen. De singles zijn opgenomen bij IJland Studio in Amsterdam, een broeikas die onder andere artiesten als Canshaker Pi, Tony Clifton, Lucas Hamming en The Grand East heeft grootgebracht. Wat gaat 2020 brengen voor Wasted Youth Club? Zij brengen in ieder geval een goede binnenkomer!

Op zaterdag 8 februari verzorgt Wasted Youth Club het voorprogramma van de legendarische Engelse punkband Wonk Unit in Willemeen. Tickets voor deze show scoor je hier in de voorverkoop voor €6,-

> Wasted Youth Club op Instagram

> Facebook event – Wonk Unit (UK) + The Wasted Youth Club in Willemeen

Tags : , , ,

Reacties