Arnhemse postpunkband The Moon presenteert nieuwe EP op 8 juli bij Willemeen

Geplaatst op 7 juni 2023 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

De Arnhemse postpunks van The Moon komen met nieuwe muziek en een videoclip en dat wordt gevierd met een EP release show op zaterdag 8 juli bij Willemeen. De bands Lifeless Past en Cymbaline zullen de avond supporten!

The Moon

Jaren 80′ Post-punk & New-wave viertal met zware Goth, Mod en garage invloeden. De grauwheid van het leven in een arbeidersstad en de somberheid van bands als Joy Division en The Cure tekent hun sound. Binnen twee jaar hebben ze twee albums opgenomen en zelf uitgebracht. En nu komen ze met nieuwe muziek. Heroine-chic, decadent en kunstzinning.

Lifeless Past

Lifeless Past is een post-punk/goth duo uit Den Haag. Ze draaien al enige tijd mee en spelen de laatste tijd door heel Europa. Gegarandeerd dansen op Darkwave en postpunk.

Cymbaline

Cymbaline is een duo uit Utrecht, dat muziek maakt met analoge synthesizers, oude krakende drumcomputers en lo-fi vocalen. Met een voorliefde voor de underground uit de jaren ’70 weten ze een geluid neer te zetten dat doet denken aan Britse new wave en Duitse krautrock. Kortom: duister en recalcitrant, maar vooral ook melancholisch. In 2021 tekende de band bij het Duitse underground label Young & Cold Records, waarop in oktober 2022 hun debuutplaat ‘Computerleven’ werd uitgebracht.

Tijd

Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30
Einde: 02:00

Tags : , , , ,