Arnhemse zangeres en rapper Cassandra Onck lanceert 22 mei haar nieuwe EP ‘Brokstukken’

Geplaatst op 23 mei 2020 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

Op 22 mei verschijnt Cassandra’s nieuwe EP Brokstukken: een energieke, kwetsbare, maar vooral hoopvolle plaat. Samen met producer MRMN schreef Cassandra vier nieuwe Nederlandstalige songs waarin ze openhartig zingt en rapt over universele thema’s als verlies, waarheid en vertrouwen. Met de brokstukken EP vindt Cassandra kracht in kwetsbaarheid en neemt ze de luisteraar mee op een zoektocht naar een nieuw houvast. De Brokstukken EP is vanaf 22 mei te beluisteren via alle grote streamingplatforms. In april presenteerde Cassandra de single ‘Adem’ al via een livestream vanuit Recordshop Arnhemse Meisjes.

> Stream de EP ‘Brokstukken’ van Cassandra Onck hier op Spotify <

Brokstukken EP – De digitale tour
De komende weken presenteert Cassandra online een aantal bijzondere live sessies met nummers van de Brokstukken EP. Soms via een livestream, soms via het platform van een partner, soms via haar eigen YouTube-kanaal, maar altijd in een unieke setting. Zoals ze het zelf omschrijft: “Zie het als een digitale tour, een manier om nieuwe grond te verkennen in bijzondere tijden.” Volg Cassandra op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van alle tourdata.

Over Cassandra Onck
De Arnhemse Cassandra Onck (1993) is als een kleurrijke bloem die groeit op verlate stadsmuren en in schaduwrijke steegjes. Nieuwsgierig naar zichzelf en de wereld om haar heen is haar muziek te omschrijven als een eigenzinnige kruisbestuiving tussen hiphop, pop en elektronische muziek. Ze verbindt persoonlijke verhalen met universele vragen en weet haar publiek te raken met haar krachtige stem en live performance. Met haar afstudeerconcert ‘Ik ben een Interface’ speelde ze in popzaal Luxor Live en vervolgens op verschillende Nederlandse theaterfestivals. Deze zomer was ze voor het eerst te zien op Instagram met haar persoonlijke Top Notch Open Bars sessie.

Cassandra Onck op Spotify

Cassandra Onck op Instagram

Cassandra Onck op Facebook

Cassandra Onck op Youtube

Tags : , , , , ,

Reacties