ArtEZ Originals Festival: drie podia, veertien bands en zestig muzikanten

Geplaatst op 15 mei 2018 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Luxor Live, collectief MOT en het Arnhemse ArtEZ conservatorium organiseren op 17 mei een avond waarbij de studenten de dienst uitmaken.

ArtEZ Originals Luxor Live

De studenten van de afdeling Jazz & Pop organiseren dit event, verzorgen natuurlijk zelf de muziek en een hoop extra’s. Kwaliteit gegarandeerd! Want wie wil er nou niet een avondje genieten van bands gevormd door jonge, ambitieuze muzikanten die bewust met muziek bezig zijn. In vier jaar tijd timmeren de studenten hard aan de weg om hun skills, creativiteit en muzikale visie te ontwikkelen. De toekomst van de muziek ligt in hun handen. Alle bands spelen eigen muziek die ze gedurende de opleiding hebben geschreven.

Met drie podia, zestig muzikanten en maar liefst veertien bands in zeer uiteenlopende genres wordt dit een avond waar al je zintuigen geprikkeld zullen worden. Want naast muziek kun je ook allerlei extra’s verwachten. Het wordt een groot feest met dansers, visuals en dj’s.

MOT
Mot is een interdisciplinair collectief waar live muziek, dans, film/visuals, spoken word artiesten en DJ’s samen werken om performances en evenement binnen thema’s te creëren, om de totale ervaring centraal te stellen.

Met: KIA, DioTrio, Andrej Bragin Trio, 3rd Perspective, Icarus’ Cloud, Jo Sea & The Pillow Fighters, Lyrida, NEREID, Omnibus Volume, Plan B, Pulsar 4.32, RJWP, The3MusketBeers, JetAir, Inc.

ArtEZ Originals Festival
17 mei 2018
Luxor Live
Open: 19:00 uur
Start: 19:30 uur
Entree: €7,50
Studenten hebben gratis toegang op vertoon van een studentenpas!

>> Facebook event

Tags : , , ,

Reacties