Audities vooropleiding dans en urban dans crews bij Studio26

Geplaatst op 7 augustus 2020 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Hou je van dansen en wil je jouw talent verder ontwikkelen? Dat kan bij Studio26, want daar vinden in augustus weer audities plaats voor de vooropleidingen dans en de urban dance crew.

Vooropleiding Dans

Is dans jouw passie en wil je je zo goed mogelijk ontwikkelen als danser? Droom je er misschien zelfs al van om professioneel danser te worden en van dans ooit je beroep te kunnen maken? Geef je op voor de auditie van de vooropleiding dans op vrijdag 23 augustus aanstaande en start volgend seizoen met jouw vooropleiding dans!

De vooropleiding dans is een intensief dansprogramma bedoeld voor getalenteerde en gemotiveerde leerlingen van 10-18 jaar. Je kunt dit programma volgen als je gek bent van dans, voldoende talent hebt en je je graag wilt verdiepen in de techniekvakken. Voor leerlingen die nog een stapje verder willen en wellicht zelfs al nadenken over een professionele mbo- of hbo-vervolgopleiding, is het programma een goede voorbereiding op de audities van de vakopleidingen.

Auditie vooropleiding dans
Normaal wordt de auditie voor de vooropleiding dans in het voorjaar gehouden. Vanwege de maatregelen omtrent corona is er de afgelopen maanden geen auditiemoment gepland voor cursusjaar 2020-2021. Wel is het mogelijk om nog in te stromen voor aankomend cursusjaar. Auditie doen kan op twee alternatieve manieren:

1. Deelnemen aan de dans4daagse, van dinsdag 18 t/m vrijdag 21 augustus 2020. In deze week volg je een programma vol leuke en leerzame workshops dans. Kosten zijn € 100 pp.

2. Deelnemen aan de eerste lesdag van de vooropleiding dans op vrijdag 4 september. Deelname is gratis. 

Tijdens je auditie kijken we naar je fysieke kwaliteiten, je dansniveau op dit moment én naar je potentie om door te groeien. Ook zijn we benieuwd naar wat jij aan persoonlijk talent verder kunt ontwikkelen. Daarnaast letten we uiteraard op je motivatie en uitstraling. Eventueel kun je aanvullend gevraagd worden om een video van jezelf in te sturen, waarin je jouw danskwaliteiten en/of fysieke mogelijkheden laat zien.

Meer informatie
De vooropleiding dans is een talentontwikkelingstraject van Stichting Kunst in Beweging i.s.m. Studio26. Meer informatie over wat het traject inhoudt, het programma, bovenstaande auditiemogelijkheden en de jaarlijkse kosten vind je hier. Inschrijven kan via deze link.

Urban Dance Crew

Is dansen jouw passie en wil jij in een gezellig team door heel Nederland optreden en wedstrijden dansen? Dat kan in de supergave urban dance crew van Studio26. Voor enthousiaste en getalenteerde urban dansers tussen de 12 en 15 jaar. Doe auditie voor seizoen 2020-2021 en train mee met deze crew!

Auditie: 25 augustus
Als je mee wilt dansen in de urban dance crew kun je auditie doen. De auditie vindt plaats op dinsdag 25 augustus van 16.30 – 18.00 uur bij Studio26 in Velp. Tijdens de auditie krijg je twee choreografieën aangeleerd in twee verschillende stijlen. Hiermee laat je zien hoe jij danst en wat jouw skills zijn. We zien hoe jij leert en hoe snel je iets oppakt en hoe je in teamverband werkt.

Trainingen: per 1 september
De trainingen starten vanaf dinsdag 1 september 2020. De crew traint wekelijks 1,5 uur per week op dinsdag van 18.00 – 19.30 uur. Tijdens deze trainingen ga je aan de slag met verschillende urban dansstijlen, zoals hiphop, locking, popping, house, freestyle, dancehall etc. Behalve je danstechniek in verschillende stijlen werk je ook aan je performance skills, zoals je uitstraling en het dansen in verschillende opstellingen. Je werkt aan concepten en choreografieën die jullie laten zien bij diverse optredens en landelijke wedstrijden.

Voorwaarden

  • Je bent tussen de 12 – 15 jaar. Jongere of oudere dansers kunnen niet worden toegelaten i.v.m. de geldende wedstrijdregels. 
  • Je volgt een of meerdere danslessen naast de wekelijkse crew training. 1,5 uur per week dansen is te weinig om jouw dansniveau op een topniveau te krijgen voor wedstrijden. Andere lessen volgen kan en mag bij Studio26 of bij een andere dansschool. 
  • Je bent bereid discipline en commitment te tonen en bent daarom elke dinsdag aanwezig, tenzij je ziek bent. Trainen met een crew en oefenen voor wedstrijden kan alleen als de hele crew aanwezig is. 
  • Je bent bereid om naast de kosten voor de wekelijkse training eenmalig de verplichte outfit a € 80 aan te schaffen i.v.m. de geldende wedstrijdregels.

Inschrijven kan via deze link.

Tags : , , , , , , ,

Reacties