Divers & Jong organiseert Netwerkcafé in Arnhem op donderdag 31 maart

Geplaatst op 20 maart 2022 Door In Hulp & Info, Talent uit Arnhem, Talenten, Werk, geld & wonen

Het is weer zover! Het heeft even geduurd, maar het is weer tijd voor een volgend netwerkevenement. Op donderdag 31 maart 19:00 t/m 20:30 uur is het tijd voor een netwerkcafé. Ga gedurende het netwerkcafé op een laagdrempelige en informele wijze, onder het genot van een drankje en hapje, met elkaar het gesprek aan. Leer elkaar kennen en inspireer elkaar! Scan de QR-code op de flyer om je aan te melden of maak gebruik van het online aanmeldformulier.

Wil jij gewoon netwerken? Zoek je een stageplek of baan? Oriënteer jij je op een volgende stap in je carrière? Kom dan naar het netwerkcafé op donderdag 31 maart in Arnhem.

De locatie:

Genieten in de weerd
Weerdjesstraat 168
6811JH Arnhem

Stichting Divers & Jong

Stichting Divers & Jong zet zich in voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt en focust zich op HBO- en WO-opgeleide jongeren met een niet-westerse migratieachtergrond. Na jarenlange ervaring in Arnhem is Stichting Divers & Jong nu ook actief in Amsterdam en Rotterdam – Den Haag. Met ons netwerk van werkgevers, jongeren en professionals gaan wij voor een divers en inclusief BV Nederland.

 

 

 

Tags : , ,

Reacties