Enthousiaste jonge acteur (16-20 jaar) gezocht voor rol in muziektheatervoorstelling ‘De Pinkster Picknick’

Geplaatst op 26 april 2022 Door In Talenten, Theater & dans

 

Het theatergezelschap Maanlanders speelt in het Pinksterweekend van 2022 op buitenlocaties in Ede en Wageningen de voorstelling ‘De Pinkster Picknick’, een theatraal concert in de openlucht. In de Pinkster Picknick staat het personage René centraal. Hij heeft een buurtpicknick georganiseerd voor bewoners om elkaar beter te leren kennen. Ze komen allemaal. De stille Bart, de nukkige Ada, de ietwat hysterische Anneke en Jason.

Jason is een jongen van rond de 17 jaar met een stugge blik en hoody tot ver over zijn ogen. Hij maakt de buurt onveilig op zijn brommer en de mensen in de buurt zijn huiverig voor hem. Eigenlijk is die huiver alleen maar gebaseerd op zijn uiterlijk. Niemand die daar blijkbaar doorheen kan kijken.

Jason verstoort de picknick door op zijn brommer aan te komen racen en via een rapnummer zegt hij iedereen eens even goed de waarheid. Hij legt de vooroordelen bloot die in de buurt leven en ontpopt zich verrassend genoeg tot de redder van de Picknick. Word je enthousiast en zou jij graag Jason willen spelen? Dan zoeken we jou!

Dus…
  • Ben je een jongen tussen de 16 en de 20 jaar?
  • Houd je van toneelspelen en kun je goed rappen/voordragen?
  • Heb je tussen 16 mei en 3 juni tijd om 4 middagen of avonden te repeteren?
  • En kun je op 4 en 5 juni voorstellingen spelen in Ede en in Wageningen?
  • Dan zijn we op zoek naar jou!

Geef je dan op voor de auditie op woensdagmiddag 11 mei om 16.00 uur (locatie in Ede volgt).

Dit kan door je in te schrijven via deze link:  https://docs.google.com/forms/d/1aCcIM6P4n_ecepk92TKMNguMJn64IciOC7kyBS9LoSk/edit

> De Maanlanders op Facebook
> De Maanlanders op Instagram

Tags : , ,

Reacties