Geef je nu op voor Brood en Spektakel!

Geplaatst op 28 augustus 2016 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Toneelgroep Oostpool zoekt acteurs, zangers, muzikanten en ontwerpers (14 – 19 jaar) voor de coming-of-age voorstelling Brood en Spektakel.

wearejong oostpool

Coming-of-age voorstelling
Jaarlijks maakt Toneelgroep Oostpool een coming-of-age voorstelling met jongeren uit Arnhem en omgeving. Komend jaar pakt TgO het groots aan: maar liefst 100 jonge theaterliefhebbers spelen in Brood en Spektakel, geregisseerd door Jong Oostpool regisseur Timothy de Gilde en artistiek directeur Marcus Azzini. In deze voorstelling is het leven een spel waar je de regels maar beter zo snel mogelijk van kunt leren. Wie zich niet verbindt aan de spelregels ligt eruit. Het vergt moed om de regels te heroverwegen en te durven dromen.

De deelnemers worden door middel van audities geselecteerd en repeteren vervolgens gedurende 25 zaterdagen en in de meivakantie. Toneelgroep Oostpool betrekt de deelnemers bij alle vakgebieden (niet alleen spel, maar ook vormgeving, kostuums, muziek en dans). Het levert een reeks ontwapenende voorstellingen op die de toeschouwers de intense puberteit laten (her)beleven met een flinke dosis humor. Afgelopen jaren bleek de ambitie van verschillende jongeren te zijn aangewakkerd door deze eerste ontmoeting met de professionele podiumkunsten: zij kozen voor een vervolgopleiding in het theater. Voor anderen was het een onvergetelijke ervaring met een hechte groep leeftijdsgenoten.

Ik wil meedoen!

Ben jij tussen de 14 en 19 jaar en goed in acteren, zingen, muziek maken of ontwerpen? Geef je dan nu op voor de audities!

Audities: oktober 2016
Repeteren: elke zaterdag vanaf november 2016 tot mei 2017
Voorstellingen: meivakantie 2017, Huis Oostpool Arnhem

Na aanmelden krijg je in september te horen op welke dag je auditie mag komen doen.

Tags : , , ,

Reacties