Geef je op voor Kunstbende 2018!

Geplaatst op 15 januari 2018 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Ben jij jong (13-18), origineel en goed in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater? Schrijf je dan (alleen of met een groep) in voor Kunstbende! Wie weet eindig jij als winnaar op een van de grote podia van Nederland!

Kunstbende Gelderland 2018

De wedstrijd bestaat uit een aantal fases
Het traject is simpel: eerst doe je mee met workshops (maar dat hoeft niet) en daarna ga je naar de voorronde bij jou in de buurt. Win je de voorronde, dan ga je naar de finale. Win je de finale, dan krijg je een optreden voor een groot publiek op een mainstage, van Mysteryland tot International Film Festival Rotterdam! Check hier de spelregels.

Workshops
Doe je voor het eerst mee en wil je weten wat je te wachten staat? Of heb je al vaker meegedaan en wil je extra inspiratie opdoen voor je act? Doe dan mee aan de workshops die in het gehele land worden gegeven. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe workshops!

Selectierondes
Na de workshops vinden er voor een aantal categorieën selectierondes plaats. Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen wordt er voorafgaand aan de voorronde een voorselectie gemaakt. De winnaars van de selectierondes gaan door naar de voorronde.

Voorrondes
In alle provincies vinden voorrondes plaats. Kijk in de agenda wanneer de voorronde bij jou in de buurt plaatsvindt. De voorronde van Gelderland vindt plaats op zondag 22 april april bij poppodium Doornroosje in Nijmegen. Verwacht een spectaculaire jury en mooie prijzen!

Masterclasses
Alle finalisten worden uitgenodigd voor een masterclassweekend, op maat gemaakt voor jouw categorie. De masterclasses worden georganiseerd in samenwerking met onze partners. Zo kun je, naast je verder ontwikkelen binnen je eigen discipline, ook direct een kijkje achter de schermen krijgen bij een landelijke organisatie.

Finale
Win je de voorronde, dan ga je door naar de landelijke finale. Een topjury gaat je beoordelen. Als je wint, word je overladen met stimuleringsprijzen, zoals coaching, studiotijd en een groots optreden.

 

>Kunstbende Gelderland op Facebook

Benieuwd naar eerdere deelnemers uit Gelderland? Lees dan de interviews met de band Flow of Light, DJ en producer Eddie AmoreBrocollibri videoproducties en DJ en producer MXT

Tags : , , , ,

Reacties