Geef je op voor Kunstbende 2019!

Geplaatst op 19 maart 2018 Door In Hulp & Info, Talent uit Arnhem, Talenten, Vrije tijd

Ben jij jong (13-18), origineel en goed in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal of Theater? Kom met je talent uit die bezemkast en schrijf je in (alleen of met een groep) voor Kunstbende 2019! Wie weet eindig jij als winnaar op een van de grote podia van Nederland en de What’s Happening-area van Lowlands!

De wedstrijd bestaat uit een aantal fases
Het traject is simpel: eerst doe je mee met een kick-off of workshop (maar dat hoeft niet) en daarna ga je naar de voorronde bij jou in de buurt. Win je de voorronde, dan ga je naar de finale op het Kunstbende Festival. Win je de finale, dan mag je optreden op de What’s Happening-area van Kunstbende en Rabobank en op een mainstage die binnen je eigen categorie valt, van Mysteryland tot International Film Festival Rotterdam!

Workshops
Doe je voor het eerst mee en wil je weten wat je te wachten staat? Of heb je al vaker meegedaan en wil je extra inspiratie opdoen voor je act? Doe dan mee aan de workshops die in het gehele land worden gegeven. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe workshops!

Selectieronde
Na de workshops vinden er voor een aantal categorieën selectierondes plaats. Vanwege de grote hoeveelheid aanmeldingen wordt er voorafgaand aan de voorronde een voorselectie gemaakt. De winnaars van de selectierondes gaan door naar de voorronde.

Voorronde
In Noord-HollandFlevolandDrentheZuid-HollandGroningenZeelandGelderlandLimburgFrieslandNoord-BrabantUtrecht en Overijssel vinden er voorrondes plaats. Kijk in de agenda wanneer de voorronde bij jou in de buurt plaatsvindt. Verwacht een spectaculaire jury en mooie prijzen!

Masterclasses
Alle finalisten worden uitgenodigd voor een masterclassweekend, op maat gemaakt voor jouw categorie. De masterclasses worden georganiseerd in samenwerking met onze partners. Zo kun je, naast je verder ontwikkelen binnen je eigen discipline, ook direct een kijkje achter de schermen krijgen bij een landelijke organisatie.

Het Kunstbende Festival
Win je de voorronde, dan ga je door naar de landelijke finale op het Kunstbende Festival. Een topjury gaat je beoordelen. Als je wint, word je overladen met stimuleringsprijzen, zoals coaching, studiotijd en een groots optreden.

>> Website Kunstbende
>> Kunstbende Gelderland op Facebook

Tags : , , ,

Reacties