Gratis akoestische sessies met jong Arnhems talent van Kunststof tijdens Willemeen Café op 11 december

Geplaatst op 4 december 2019 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Op woensdag 11 december vindt er een gratis akoestische sessie met jong Arnhems talent plaats tijdens het Willemeen Café. Er zullen op deze avond vier acts het podium betreden, namelijk Djurre, San, Serugo en Meike & Jeanne. Deze jonge talenten volgen allemaal een creatieve opleiding aan het Rijn IJssel en zijn verbonden aan Kunststof Arnhem.

Line-up
18:00 – deur open
18:30 – 18:50 Djurre
18:50 – 19:10 San
19:10 – 19:30 Serugo
19:30 – 20:00 PAUZE
20:00 – 20:45 Meike & Jeanne (uitloop mogelijk tot 21:00)

Djurre (21) is een singer-songwriter en speelt verschillende genres, waarbij hij een eigen twist geeft aan bestaande nummers. Van tracks van John Mayer tot de Foo Fighters: hij maakt er wat moois van!
 
San Jansen (18) is een gloednieuwe singer-songwriter en is ook van alle markten thuis, maar richt zich met name op indie/alternatieve muziek. Van up-tempo tot rustigere songs, San varieert graag en vertaalt haar eigen ervaringen en gevoelens naar haar muziek.
 
Serugo Jacques is een singer-songwriter en schrijft gospel-pop songs die gebaseerd zijn op waargebeurde verhalen. Hij schrijft zijn nummers grotendeels in zijn eigen taal, namelijk ‘kinyamurenge’, een taal die wordt gesproken in Rwanda en Oost-Congo. Sinds kort schrijft hij ook Engelstalige nummers.
 

Meike & Jeanne zijn twee enthousiaste jonge meiden die in 2018 samen muziek begonnen te maken. Ze spelen zowel eigen nummers als covers, die ze prima in een akoestisch jasje weten te stoppen. Van Lady Gaga tot Kensington en Imagine Dragons, deze twee dames beschikken over een lekker breed repertoire dat uitnodigt tot meezingen!

Over Willemeen Café
Het Willemeen Café wordt gedreven door vrolijke vrijwilligers en is er voor heel Arnhem en iedereen die de stad bezoekt. Wat is er zoals te verkrijgen? Speciaalbieren van de tap en fles, tosti’s, bitterballen (ook vega) en meer. Daarnaast zijn er vaak speciale thema’s en activiteiten tijdens het Willemeen Café, zoals Dungeons and Dragons bijeenkomsten, filmavonden, showcases en draaiavonden! Iedere woensdag van 18:00 tot 23:00 uur, gratis entree!


>> Facebook event
WillemeenCafe & Kunsstof Rijnijssel acoustic sessions

 
 

Tags : , , ,

Reacties