HAN Pabo en Rozet organiseren ‘De Arnhemse Hackaton’ om laaggeletterdheid aan te pakken

Geplaatst op 27 februari 2018 Door In Hulp & Info, Jij & de wereld, Talent uit Arnhem, Talenten

HAN Pabo en Rozet slaan de handen ineen en organiseren De Arnhemse Hackathon op vrijdag 16 maart en zaterdag 17 maart 2018. Een hackathon waarmee op een innovatieve manier laaggeletterdheid in de regio Arnhem aangepakt wordt. De Arnhemse Hackathon vindt plaats in Rozet en wordt mede mogelijk gemaakt door onder meer Ixperium, Rabobank Arnhem en Omstreken, CortexArts, ACT Arnhem, Stichting Lezen&Schrijven en Stichting Pas.

Hackoton Arnhem 2018

Designteams
Multifunctionele designteams met 5-6 leden gaan tijdens de 2-daagse hackathon aan de slag met het bedenken en uitwerken van innovatieve ideeën om laaggeletterdheid in Arnhem tegen te gaan. Het wordt een inspirerende, leuke, maar vooral ook nuttige ervaring! De teams presenteren hun uitgewerkte prototype zaterdagmiddag aan een vakkundige jury. Deze jury zal uiteindelijk 1 prijswinnend idee aanwijzen dat ook daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden.

Programma De Arnhemse Hackathon

Vrijdag 16 maart
16.00 uur Start/opening
18.00 uur Pizza’s!
20.00 uur Einde eerste dag 

Zaterdag 17 maart
08.00 uur Ontvangst/ontbijt
12.00-13.00 uur Lunch
15.30 uur Presentaties
17.00 uur Borrel/prijsuitreiking 

Meedoen!
Wil je meedoen aan De Arnhemse Hackathon en laaggeletterdheid in Arnhem bestrijden? Schrijf je dan nu in! Dat kan individueel maar je mag ook tegelijk met collega’s, mede-studenten, vrienden en familieleden inschrijven. De eerste teams hebben zich al aangemeld dus wees er snel bij! Voor eten, drinken en alle benodigde faciliteiten wordt gezorgd tijdens deze 2 dagen!

Tags : ,

Reacties