‘In Spanje’ van Mart Hoogkamer zowel zomer- als carnavalshit!

Geplaatst op 14 maart 2023 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

Met zijn hit ‘Ik Ga Zwemmen’ ging hij al erg hard, maar met ‘In Spanje’ zal het succes van zanger Mart Hoogkamer nog een flinke boost krijgen. Het nummer ‘In Spanje’ kan je zowel draaien als je in de kroeg staat te hossen, als wanneer je lekker met je vriendengroep op het strand ligt. Mart zien optreden in Arnhem? Hij staat op 26 augustus bij het ASM festival samen met onder andere Anouk en Racoon.

Totstandkoming ‘In Spanje’

In juli 2022 zei Mart in een interview op de vraag welk Nederlandstalig liedje hij graag ooit zou willen opnemen meteen spontaan “In Spanje” van Bassie & Adriaan. Al van kinds af aan kijkt Mart bijna dagelijks naar een aflevering van het illustere duo Bassie & Adriaan en kent bijna alle scenes van hun avonturen uit z’n hoofd, dus ook vrijwel alle liedjes die daarin voorkomen. Mart heeft van zijn platenbaas een budget gekregen voor de bijbehorende videoclip en is daarop met al zijn vrienden naar Spanje afgereisd om het strand én het vliegtuig op stelten te zetten met de hele groep. Het is een aanstekelijk registratie van de track geworden waarbij de humor hoog in het vaandel staat! De échte Adriaan heeft inmiddels laten weten dat hij geweldig trots is op de versie van Mart en wenst hem een gigantische hit toe…. Gezien de eerste reacties op Insta en Facebook lijkt de track “In Spanje” een enorm succes te gaan worden, iedereen wil de track gaan zingen op de apres-ski, tijdens carnaval en natuurlijk de komende zomer vakantie! Op 15 april geeft Mart een nieuwe show in Ahoy en tijdens deze show zal de nieuwe hit “In Spanje” zeker één van de hoogtepunten worden in een zinderende Ahoy! In Spanje heeft inmiddels al ruim 2.5 miljoen streams op Spotify en ruim 1.2 miljoen weergaven op YouTube.

 

 

Martijn Hoogkamer

Martijns carrière begon in 2008, toen hij meedeed aan de zangwedstrijd Kinderen zingen met sterren. Hierin werd hij tweede. In 2016, een stuk later dus, nam hij deel aan Holland’s Got Talent. Ook hier werd hij tweede. Datzelfde jaar tekende hij een contract bij Sony Music. In 2021 haalde hij een nummer één-hit met Ik Ga Zwemmen. Hiermee veroverde hij een eerste plaats in zowel de Nederlandse top 40, als in de Nederlandse single top 100. Een aardige prestatie van Martijn kun je wel stellen. Inmiddels heeft Martijn in een uitverkocht Rotterdam Ahoy opgetreden en een gastrol gehad bij het concert van De Toppers in de Johan Cruijff Arena.

Koop je ASM kaartje hier!

Bekijk Mart Hoogkamer – In Spanje op YouTube

> Mart Hoogkamer  – In Spanje op Spotify

 

Tags : , , , , , ,