Inschrijving Popsport 2022 is van start!

Geplaatst op 13 januari 2022 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

Leef jij voor muziek en maak jij eigen nummers? Ben je tussen de 14 en 21 jaar oud en super gedreven om jezelf te ontwikkelen en andere muzikanten te ontmoeten? Popsport is hét coachingsprogramma voor talentvolle, jonge muzikanten, dj’s / producers, singer-songwriters, rappers en acts die meer willen met hun eigen muziek. Meld je nu aan voor Popsport 2022!

Is jouw ambitie, motivatie en potentie opgevallen in het regiotraject en ben je doorgestroomd naar het landelijk traject? Dan is dit de kans om nóg dieper in te gaan op de ontwikkeling van jou en/of je act. Samen met ervaren coaches uit de industrie verbeter je jouw skills en werk je richting je dromen. Ook krijg je een personal coach, die helpt je om een gericht doel centraal te zetten waar jij of je act aan gaat werken. Dat doen we bij Popsport met AMACK: een tool waarmee coaches jou het allerbest feedback kunnen geven. Omdat alle coaches dezelfde vorm aanhouden, heb jij aan het einde van een traject een mooi overzicht van waar jij goed in bent en hoe je je kunt verbeteren.

Het regioprogramma start aan het begin van het nieuwe jaar en sluit af vóór de zomer. Vervolgens komen begin september de doorgestroomde acts van alle provincies samen. Dit traject loopt meestal tot half december.

De voorwaarden

  • Je bent tussen de 14 en 21 jaar oud.
  • Jij/jullie schrijven je eigen liedjes/tracks en maken zelf de muziek.
  • Deelname aan Popsport kost maar €200 per act of €100 voor solo-artiesten.

Meld je nu aan via de website van Popsport!

Meer weten over Popsport? Kijk dan eens naar de ervaring van deelnemer Rosa.

Foto: Marcel Krijgsman

Tags : , , , ,