Jong lokaal talent op de planken tijdens 11e editie Rozessie

Geplaatst op 9 november 2022 Door In Rozessie, Talenten

Op donderdag 17 november vindt alweer de elfde editie plaats van Rozessie, dé vrijplaats voor jonge makers. De derde verdieping van Rozet in Arnhem verandert voor de elfde keer op rij in een grote, gratis, toegankelijke huiskamer met podium om nieuw talent te laten horen.

Ook deze editie is er weer een mooie line-up samengesteld met verschillende soorten artiesten en genres. De line-up bestaat uit B. Diggin’, Marius Holland & Hannah Najia, Kid Calderon en Rowan de Beaufort.

De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten en de host van de avond is Marwin Thiesky. Lekkere hapjes en drankjes wordt geregeld door Food by Vitanos.

Rozessie is dé plek bij uitstek om onder het genot van een gratis hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten. Ook worden er video-opnames en foto’s gemaakt van de optredens, zodat deelnemende artiesten er ook nog eens een toffe registratie van hun optreden aan overhouden!

Line-up Rozessie #11 – donderdag 17 november


B. Diggin’ is een Blues songwriter gevestigd in Arnhem. Hij speelt voornamelijk (slide)gitaar en zingt zijn eigen geschreven nummers. Zijn stijl komt grotendeels overeen met oude Country Blues, maar hij probeert er zijn eigen unieke draai aan te geven. Zijn nummers gaan vaak over onderwerpen die hem persoonlijk raken. Dit kan vrolijk zijn, maar ook verdrietig, heel luchtig of maatschappijkritisch. Hij probeert iets duidelijk te maken in zijn muziek en daarom is de connectie met het publiek erg belangrijk voor hem.

Website B. Diggin’


Marius Holland & Hannah Najia zijn in 2020 een duo geworden in Arnhem. Ze maken voornamelijk muziek in de elektronische pop en R&B genre. Voorheen produceerde het duo veel muziek, maar dit jaar hebben ze ook het live optreden ontdekt. In hun optredens spelen ze Hannah’s eigen liedjes, maar ook covers waar ze hun eigen draai aan hebben gegeven. Naast het optreden bij normale concerten, is het duo ook bezig met interdisciplinaire kunstprojecten voor dansers.
Het duo is overigens niet Nederlands, ze komen namelijk allebei uit Berlijn. Deze keer dus internationaal talent op de planken!

Alvast een voorproefje van hun muziek? Klik hier!


Kid Calderon neemt je mee in zijn wereld vol hiphop en rap. Met zijn tunes, beats en teksten schetsts hij een verhaal en probeert hij het publiek mee te krijgen en dat is zeker gelukt! Zijn liedje ‘I Know’ is al meer dan 6 miljoen keer gestreamd op SoundCloud.

> Kid Calderon op SoundCloud


Rowan de Beaufort is een creatieve geest die liedjes schrijft over zijn belevingen in de wereld. Zijn stijl is te vergelijken met Nederlandse samba en heeft iets weg van de band DoeMaar. Ontspan met zijn rustige gitaar tunes en warme stem!

> Rowan de Beaufort op Instagram


Wat: Elfde editie van Rozessie
Waar: Op de 3e etage van Rozet Arnhem, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem
Wanneer: Donderdag 17 november van 18:00 tot ongeveer 20:30 uur
Entree: Gratis!

Over Rozessie

Rozessie biedt jonge makers uit Arnhem en omgeving een podium en vrijplaats om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.

Rozessie is een initiatief vanuit Rozet en Jongin Arnhem. Voor de rest van 2022 staat er nog één editie van Rozessie op de planning. Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar rozessie@rozet.nl. De registraties van de vorige edities zijn hier te bekijken.

Tags : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,