Jong lokaal talent op de planken tijdens zevende editie Rozessie op donderdag 19 mei bij Rozet

Geplaatst op 18 mei 2022 Door In Mis het niet, Rozessie, Talent uit Arnhem, Talenten

Op donderdag 19 mei vindt de zevende editie plaats van Rozessie, de vrijplaats voor jonge makers. De 3e verdieping van Rozet Arnhem verandert deze avond in een grote huiskamer, mét een podium. Hier krijgen jonge performers uit Arnhem en omgeving de kans om te laten zien wat ze in huis hebben.

Ook deze editie is er weer een enorm gevarieerde line-up samengesteld, met Jozefien (singer-songwriter), Emile Lagarde (singer-songwriter/indie) en Daan Ferman (schrijver). Entree voor Rozessie is zoals altijd gratis. De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten en tussendoor draait Márcio Cleiton een fijne mix aan frisse Afro en Urban. Host van deze avond in Yağmur a.k.a. Rain.

Rozessie is de plek bij uitstek om onder het genot van een gratis hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten. Ook worden er video-opnames en foto’s gemaakt van de optredens, zodat deelnemende artiesten er ook nog eens een toffe registratie van hun optreden aan overhouden!

 

Line-up Rozessie – donderdag 19 mei 2022

 Jozefien (singer-songwriter)

Jozefien (voorheen ‘Jo Sea’) schrijft nummers die folk, singer-songwriter en pop laten samensmelten. De muziek vertelt persoonlijke verhalen die zijn verbonden met grotere concepten over het leven en mensen, zoals heimwee, levensfasen en geluk. Jozefien werkt momenteel aan haar eerste album na een tweetal singles te hebben uitgebracht. De titel van het komende album luidt ‘A Voice Calling Out’. Verhalen van een stem die te zacht lijkt voor een luide maatschappij. Een album dat wil vertellen: wees eerlijk en teder naar elkaar en wees jezelf. 

> Jozefien op Instagram

Daan Ferman (schrijver)

De in Arnhem geboren en getogen Daan Ferman (28) is naar eigen zeggen een professioneel klaploper en houdt zich bezig met het geschreven woord als kunstvorm. Als een soort eigentijdse troubadour put hij niet alleen inspiratie uit zijn eigen leven, maar ook uit het werk van onder andere Herman van Veen, Boudewijn de Groot, Joni Mitchell en Bob Dylan. Tijdens deze editie draagt Daan divers eigen werk voor.

> Daan Ferman op Instagram

Emile Lagarde (singer-songwriter/indie)

Emile Lagarde verruilde zijn stadse appartement voor een eenvoudige Yurt in de natuur. Zijn elektronische muziek, die hij produceerde als Sun Shy Boy veranderde geleidelijk mee in een hypnotiserend akoestisch sounddesign met eigenzinnige teksten. In samenwerking met Simon Akkermans bundelde hij zijn nieuwe klanken tot een volwaardig EP, release najaar 2022.

> Emile Lagarde op Instagram

Márcio Cleiton

Márcio Cleiton is een Arnhemse DJ. Misschien heb je hem al eerder frisse Afro en Urban horen draaien op o.a. Zomervreugde, Jiwa Jiwe of zijn eigen feest Lush.

Márcio Cleiton op Instagram


Rozessie #7

Waar: Op de 3e etage van Rozet Arnhem, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem
Wanneer: Donderdag 19 mei van 18:00 tot ongeveer 20:30 uur
Entree: Gratis, hapjes en drankjes aanwezig!


Over Rozessie

Rozessie biedt jonge makers uit Arnhem en omgeving een podium en vrijplaats om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.

Rozessie is een initiatief vanuit Rozet en Jongin Arnhem. Voor de rest van 2022 staan er nog een vijftal edities van Rozessie op de planning, iedere derde donderdag van de maand bij Rozet, behalve in juli en augustus. Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar rozessie@rozet.nl. De registraties van de vorige edities zijn hier te bekijken.  

Tags : , , , , , , , , , , ,

Reacties