Jong talent (16-23 jaar) gezocht voor de tweede ronde van Zuiderstroom

Geplaatst op 11 augustus 2022 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Vanaf september gaat de tweede ronde van het project Zuiderstroom weer van start! Heb jij een talent, bijvoorbeeld zingen, rappen, produceren, organiseren of iets anders waar je het liefst elke dag mee bezig bent? En ben je tussen de 16 en 23 jaar en woon je in Arnhem en omgeving?  Meld je dan voor 23 augustus aan om mee te doen aan Zuiderstroom door te mailen naar info@power-plug.nl of een DM te sturen aan Power Plug NL op Insta. Hierna wordt je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

In een half jaar komen we wekelijks bij elkaar om te werken aan jouw masterpiece. Je kunt onder andere gebruik maken van de studio van Power Plug en we connecten je met een netwerk van andere creatieve mensen om mee te werken. Daarnaast worden er ook vier masterclasses georganiseerd waaraan je kunt deelnemen.  Deelname aan Zuiderstroom part 2 is gratis!

Ben je nog niet bekend met Zuiderstroom? Check dan hier alle info en releases van de voorgaande editie en check hier en hier uitgebreide verslagen van de vorige edities.

 

 

Tags : , , ,