Jonge dansers/bewegers gezocht voor Nacht van de Eusebius

Geplaatst op 22 augustus 2019 Door In Hulp & Info, Talent uit Arnhem, Talenten, Vrije tijd

Ben jij (amateur) danser/beweger en heb je zin mee te werken aan een multidisciplinair project in de Eusebiuskerk? Doe dan mee met de Nacht van de Eusebius!

In september organiseert De Nieuwe Oost ‘De Nacht van de Eusebius’ in de Eusebiuskerk: een theatrale show over de Slag om Arnhem. Een combinatie van muziek van muzikanten van De Staat, Donnerwetter en Birth of Joy, videobeelden, dans en theater. Voor dit project is De Nieuwe Oost op zoek naar enthousiaste amateurs (leeftijd tussen ongeveer 16-24 jaar) met ervaring in dans en drama. Dé kans om van dichtbij mee te maken hoe een voorstelling tot stand komt en op te treden in een professionele productie!

Performer, theatermaker en poppenspeler Wensley Piqué creëert met de groep een choreografie voor deze avonden. De repetities vinden plaats tussen 9 en 20 september in de avond van 19:00 – 21:00 uur en in het weekend overdag. Op zaterdag 21 september en zondag 22 september (avond) zijn de voorstellingen in de Eusebiuskerk in Arnhem. Deelname aan het project is op vrijwillige basis.

De auditiedagen vinden plaats op zondag 25 en zaterdag 31 augustus (je hoeft maar één dag aanwezig te zijn). Wil jij meedoen? Meld je aan via Quirijn Lokker: quirijn@denieuweoost.nl. Twijfel je of heb je vragen? Bel Quirijn gerust: 06 10023220. Vermeld in je aanmelding je naam, leeftijd, e-mailadres, telefoonnummer, je ervaring met dans/beweging/theater en je beschikbaarheid tijdens de repetitieperiode.

Foto: Les Adu

Tags : ,

Reacties