Jonge talentvolle makers gezocht voor eerste editie van The JAM

Geplaatst op 3 juli 2019 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Theater aan de Rijn en Rozet zijn op zoek naar jonge talentvolle makers voor de eerste editie van The JAM. Ben je tussen de 16 en 36 jaar oud? Gaat je hart sneller kloppen van dansen, acteren of muziek maken? Heb je zin om de vloer op te gaan en samen met anderen een geweldige presentatie te maken? Dan zijn Theater aan de Rijn en Rozet op zoek naar jou!

Onder leiding en begeleiding van danser/maker Fernanda da Silva (lid van danscollectief Arnhemse Meisjes) en Wensley Piqué (voorheen lid theater- en dansgezelschap DOX) gaan de deelnemers 5 dagen lang de studio in van Theater aan de Rijn.

Tijdens deze week staat centraal het ontmoeten van andere makers, passie verdiepen en kennis over podiumkunst verbreden. Samen met de andere deelnemers wordt toegewerkt naar een presentatie. Wat het gaat worden en hoe het er uit komt te zien, is nog onbekend.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen het aanmeldformulier op www.rozet.nl/thejam invullen vóór 10 juli. Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt en op 15 juli wordt bekend gemaakt wie mee mag doen aan de eerste editie van The JAM.

The JAM
Studio: Maandag 19 t/m vrijdag 23 augustus van 10.00 tot 17.00 uur
Presentatie: Vrijdag 23 augustus en zondag 8 september (bij Bartokplein Bruist!)
Locatie: Theater aan de Rijn
Kosten: € 50,- (incl. lunch)

Tags : , , , ,

Reacties