Jonge talentvolle makers gezocht voor The JAM 2021

Geplaatst op 29 juni 2021 Door In Hulp & Info, Talent uit Arnhem, Talenten, Vrije tijd

JAM je mee? 

Wil jij deze zomer niet stilzitten? Gaat je hart sneller kloppen van dansen, acteren of muziek maken? Wil je een week lang ervaren hoe het is om in een theater aan de slag te gaan? Wil je je talent verdiepen en uitwisselen met anderen? Ben je tussen de 16 en 36 jaar oud en houd je van muziek maken of performen, op welke manier dan ook? Meld je dan aan voor The JAM 2021!

We mogen weer, de wereld gaat weer open. Toch kunnen we niet meer terug naar hoe het was. De pandemie heeft ons veranderd. Maar hoe? Staan wij niet dichter bij onszelf dan wij ooit hebben gedaan? Wat hebben we gemist? Wat hebben we niet gemist? Wat neem je mee, wat laat je achter? Dit is het vertrekpunt tijdens The JAM 2021.

RE CON ACT

rec
recon
reconnect
connect
con
act

Onder leiding en begeleiding van Davey Bakker en Ivo Rodrigues ga je vijf dagen lang de zaal van Theater a/d Rijn in. Centraal staat het ontmoeten van andere makers, je passie verdiepen en je kennis over podiumkunst verbreden. Samen met de andere deelnemers ga je de JAM aan en deel je de uitwisselingen, experimenten en ervaringen met een klein publiek.

Davy Bakker & Ivo Rodrigues

Davey Bakker (1993) is choreograaf, filmmaker en oprichter van het interdisciplinaire collectief Zuhause. Op 11 jarige leeftijd startte hij met de vooropleiding, HAVO voor muziek en dans en vervolgde dit met een Bachelor Uitvoerend Dans aan Codarts, Rotterdam, waar hij in 2014 afstudeerde.

Davey zoekt in zijn werk naar creatieve verbindingen. De noodzaak om te bewegen is essentieel; principes als actie-reactie, impact-herstel en successieve bewegingen zijn daarbij het uitgangspunt. Davey creëert werk dat ongelimiteerd, dynamisch en kleurrijk is.

Ivo Rodrigues (1988) is bekend als ivoquest, DJ en organisator v.a. Bisquits, Ravetrain, Café de Kroeg, Stan&CO en Illmatic Blockparty. Daarbij is hij mede-vaandeldrager van de Arnhemse hiphop movement #voorArnhem.

Als maker is hij autodidact in de kunst zonder grenzen wat hem een alleskunner maakt. Van vuurspugen tot VJ, van grafisch ontwerp tot graffiti. Ivo is iemand die geen mogelijkheid laat liggen om zich te creatief uiten met een flinke ervaring aan skills.

Meld je nu aan!

De inschrijfperiode The JAM 2021 sluit op 12 juli om 13.00 uur. Op 14 juli a.s. laten we je weten welke kandidaten er dit jaar meedoen. Houd deze pagina en onze social mediakanalen in de gaten voor de belangrijkste ontwikkelingen en het laatste nieuws.

Voorwaarden voor deelname aan The JAM blijven uiteraard ongewijzigd en luiden als volgt:

  • Je bent bereid € 50,- te betalen voor deelname (dit is inclusief lunch).
  • Je bent elke dag van 30 augustus t/m 3 september 2021 beschikbaar (ook op vrijdag voor presentatie met genodigden en publiek).
  • Aanmeldformulier heb je naar waarheid ingevuld.
  • Je houdt je gedurende de week aan de geldende corona-maatregelen.
  • Er kunnen geen rechten worden ontleend bij deelname aan The JAM.

> Klik hier om naar de online aanmeldpagina van The Jam 2021 te gaan

Tags : , , , , ,

Reacties