Jongeren Toezicht Team Arnhem (JTTA)

Geplaatst op 27 juli 2018 Door In Hulp & Info, Jij & de wereld, Talent uit Arnhem, Talenten, Werk, geld & wonen

Het Jongeren Toezicht Team Arnhem (JTTA)  is een  project van Rijnstad waarbinnen jongeren toezicht houden in het stadscentrum van Arnhem en bij evenementen. Het JTTA heeft als doel jongeren sociale vaardigheden bij te brengen en op weg te helpen naar betaald werk. Het Jongeren Toezicht Team wordt onder andere ingezet  in het centrum van Arnhem, bij evenementen zoals FREAKZ, Giro d’Italia, de landelijke halve finale Cruyff Courts, bij kwalificatiewedstrijden bij sportcentrum Valkenhuizen en bij uiteenlopende evenementen in de Arnhemse wijken.

jongeren-toezicht-team-arnhem

Het Jongeren Toezicht Team bestaat uit zo’n 25 jongeren in de leeftijd van 15 tot 21 jaar. De jongeren worden opgeleid tot toezichthouder door het volgen van diverse trainingen. Daarnaast leren de jongeren sociale vaardigheden op het gebied van omgaan met geld, samenwerken en jezelf presenteren. Er is ook ruimte voor individuele begeleiding van de jongeren bij het maken van een studiekeuze en het vinden van een opleiding of stageplek. Check de onderstaande video voor meer informatie.

Wil je deelnemen aan het JTTA?
Neem dan contact op met Mohamed via onderstaande gegevens. Het kan zijn dat het project momenteel vol zit qua deelnemers en er niet direct ruimte is voor nieuwe jongeren. In dat geval word je op een wachtlijst geplaatst en neemt het JTTA contact met je op zodra er weer een plekje vrij is.

Mohamed Zahti
m.zahti@rijnstad.nl
+31 611493313

>> Jongeren Toezicht Team Arnhem op Facebook
>> Jongeren Toezicht Team Arnhem op Twitter
>> Website Jongeren Toezicht Team

Tags : , , , , ,

Reacties