Jongin Arnhem zoekt fotografen!

Geplaatst op 2 juni 2018 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Lijkt het je leuk om nieuwe mensen te leren kennen en om ons team te versterken? Wij zoeken gezellige, spontane en zelfverzekerde mensen die van een feestje houden en het leuk vinden om foto’s te maken.

Heb jij een goede camera, kun je aardig foto’s schieten en lijkt het je wat om op vrijwillige basis foto’s op evenementen/feesten die je bezoekt voor Jongin Arnhem te schieten? Laat ons dan weten wat voor apparatuur je bezit en naar welk type evenementen/feesten je gaat.

Je foto’s zullen we op Jongin Arnhem in een apart fotoalbum publiceren. In overleg publiceren we de foto’s ook op onze Facebook-pagina en Instagram. Als je een persoonlijke website hebt dan linken we ook door naar jouw site. Heb je geen eigen site dan mag je de foto’s voorzien van een watermerk met je naam, website of logo. Het is dus toegestaan om Jongin Arnhem te gebruiken om je eigen diensten als fotograaf te promoten. Foto’s blijven uiteraard jouw eigendom. Jongin Arnhem behoudt het recht om deze als enige website (buiten je eigen website om) te publiceren.

Het is vrijwilligerswerk, dus er staat in principe geen vergoeding tegenover. Wel kunnen we je voor bepaalde evenementen op de gastenlijst zetten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als je een representatieve set foto’s hebt, waar op te zien is dat je goed in het donker kunt fotograferen (erg belangrijk als je op feestjes foto’s gaat schieten), stuur ons dan het linkje door! Het is ook mogelijk om bij Jongin Arnhem een korte stage te lopen als student fotografie.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl o.v.v. “fotografie

 

Tags : ,

Reacties