Jongin Arnhem zoekt fotografen!

Geplaatst op 2 juni 2018 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Heb jij een camera, kun je aardig foto’s schieten en lijkt het je wat om op vrijwillige basis foto’s op evenementen, activiteiten of feesten te schieten? Of vind je het leuk om foto’s bij artikelen of interviews te maken? Dan ben je van harte welkom bij Jongin Arnhem!

Je foto’s zullen we op Jongin Arnhem in een apart fotoalbum of bij artikelen publiceren. In overleg publiceren we de foto’s ook op onze Facebook-pagina en Instagram. Als je een persoonlijke website hebt dan linken we ook door naar jouw site. Heb je geen eigen site dan mag je de foto’s voorzien van een watermerk met je naam, website of logo. Je kunt  Jongin Arnhem dus ook gebruiken voor een stukje zelfpromotie. Foto’s blijven uiteraard jouw eigendom!

Het is vrijwilligerswerk, dus er staat in principe geen vergoeding tegenover. Wel kunnen we je voor bepaalde evenementen op de pers- of gastenlijst zetten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Als je een representatieve set foto’s of een online portfolio hebt, stuur ons dan een linkje of fotoreeks door! Het is ook mogelijk om bij Jongin Arnhem een stage te lopen als student fotografie.

Interesse? Stuur dan een mailtje naar redactie@jonginarnhem.nl o.v.v. “fotografie

 

Tags : ,