KICKSTART – Het starterspakket voor jonge bands.

Geplaatst op 10 januari 2016 Door In Hulp & Info, Talent uit Arnhem, Talenten, Vrije tijd

Je hebt de bandleden en instrumenten bij elkaar, maar wat nu? Hoe kom je aan een oefenruimte? Aan optredens? Aan opnames? Popcentrum Jacobiberg helpt jonge bands tot 23 jaar op weg met het speciale concept KICKSTART.

Als Kickstarter kun je gebruik maken van de volgende voordelen:

1. 25% korting op ‘n oefenruimte met backline.
2. Spaar gratis studiotijd bij elkaar.
3. Een Optreden.
4. Tips & Tricks.
5. Korting op de Bandworkshop.

kickstart

1. 25% korting op ’n oefenruimte inclusief backline.
Dit geldt voor alle dagdelen tot 20:00u.
Dat wil zeggen dat je al kunt repeteren voor nog geen €14,- per keer! En dan hoef je niet eens met ’n versterker of ’n drumkit te sjouwen.

2. Spaar je studiotijd bij elkaar.
Elke keer dat je repeteert spaar je 5 minuten gratis studiotijd! Dat wil zeggen dat je na een jaar repeteren al ’n halve studiodag bij elkaar hebt. Binnen die tijd kun je al zomaar 1 of 2 nummers vastgelegd hebben. *

3. Optreden
Als je gebruik maakt van Kickstart, regelt de Jacobiberg minimaal één optreden voor je. Dit kan zijn tijdens de Oefenruimteconcerten of bij voldoende kickstartbands tijdens een speciale Kickstart Showcase! *
Daarnaast speel je als kickstarter jezelf in de kijker bij onze organisatie waardoor je kans maakt geprogrammeerd worden op een van de 250 speelplekken die we jaarlijks op verschillende evenementen en festivals organiseren.

4. Tips & Tricks *
Speciaal voor Kickstartbands organiseren we nuttige workshops op het gebied van:
– Slim soundchecken
– Publiciteit en promotie
– Of een ander onderwerp naar keuze.

5. (optie) Korting op de Bandworkshop *
De Bandworkshop is een bandcoachingstraject van 10 avonden dat wordt afgesloten men ’n optreden op een podium in Arnhem. Tijdens de coaching kan er samen met een professionele coach gewerkt worden aan je nummers, het samenspel of je podiumpresentatie, zodat je na 10 repetities een spetterende show kunt neerzetten! Kickstartbands kunnen hier voor een speciaal gereduceerd tarief gebruik van maken.

Kijk hier voor meer informatie en de voorwaarden.

Tags : , ,

Reacties