Kies Je Job 026 – banenmarkt voor mbo-starters uit de regio Arnhem op 5 juli

Geplaatst op 29 juni 2021 Door In Hulp & Info, School & Opleiding, Talent uit Arnhem, Talenten, Werk, geld & wonen

Ben je een laatstejaars student Techniek, Zorg & Welzijn, Commercie of Marketing & Communicatie? Ben je bijna of kortgeleden afgestudeerd? Dan is de interactieve banenmarkt Kies Je Job 026 op maandag 5 juli de kans om in contact te komen met werkgevers met interessante arbeidsmogelijkheden!

Kies Je Job 026

Op 5 juli is het dan eindelijk zover! Van 17.00 tot 19.00 uur zal de allereerste editie van Kies Je Job 026 een feit zijn. Een interactieve banenmarkt voor mbo-starters uit de regio Arnhem georganiseerd door de Kansenmakers. Meer weten over hoe deze startersmarkt interessant is voor jou als werkgever of student? Of ben je nieuwsgierig naar het programma en het innovatieve online platform? Check de website voor alle info en schrijf je hier direct in!

Waar is het feestje?

Online, maar niet via Teams of Zoom. Leuk voor school of werk, maar Kies Je Job 026 belooft een beleving te zijn. Je schakelt vanuit jouw woonkamer in via een online netwerktool met allemaal coole features. Je kan vrij rondlopen in een virtuele ruime en anderen ontmoeten en spreken. Blijf met jouw poppetje in de buurt van jouw gesprekspartner, anders word je niet gehoord. Een beetje zoals in het echt eigenlijk!

> Website Kies Je Job 026

Tags : , , , , , ,

Reacties