Living Colours 2017 zoekt talenten!

Geplaatst op 7 maart 2017 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Op maandag 20 februari gaat de tweede editie van het mixtape project Living Colours van het jongerenprojectbureau van jongerencentrum de Madser weer van start. Ben jij tussen de 12 en 22 jaar en wil je graag dansen of muziek maken? Meld je dan snel aan! Deelnemers kunnen een eigen videoclip winnen! Inschrijven kan via jpbdemadser@gmail.com. Wil je meer informatie over het project ontvangen? Stuur dan een mailtje naar het voorgenoemde adres.

Living Colours Madser 2017

Over Living Colours
Living Colours is een speciaal muziekontwikkelingstraject voor jongeren die onder andere met muziek, zang, dans en rap bezig zijn. Het is voor jong aankomend talent vaak lastig om voet aan de grond te krijgen als artiest, laat staan een eigen album uitbrengen. Met het project Living Colours krijgen jongeren de kans om een bijdrage te leveren aan een zogenaamde mixtape: een album met daarop bijdragen van uiteenlopende artiesten.

Het project Living Colours bestaat uit onder andere  kennismakingsactiviteiten, workshops en masterclasses rondom dans, acteren, vocal coaching en podiumpresentatie. De jongeren worden hierin bijgestaan door diverse coaches uit de (Arnhemse) muziek- en danswereld.

Halverwege het project zullen de jongeren hun zelfgemaakte nummer gaan presenteren voor de andere jongeren en een professionele jury. Winnaars gaan hierna door met de opname van een videoclip en werken toe naar een optreden eigen show.

Kijk voor meer informatie over het jongerenprojectbureau Colors Creations en Living Colours op www.colorcreations.nu en www.jcdemadser.nl.

Tags : , , , , , , ,

Reacties