MaxStudios is uitgeroepen tot de beste dansschool van Gelderland!

Geplaatst op 17 april 2018 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

De in Arnhem gelegen dansschool MaxStudios is in het nieuwe tv-programma ‘De beste van Nederland’ door RTL4 uitgeroepen tot beste dansschool van Gelderland. MaxStudios geeft aan trots te zijn op deze benoeming en gaat nu de strijd aan met andere provincies voor de titel ‘Beste dansschool van Nederland’.

MaxStudios Beste Gelderland

De allround dansschool heeft in de zomer van 2016 zijn intrek genomen in Elderveld. Zij verzorgen een breed aanbod aan danslessen, waaronder Kidsdance, Streetdance/Hiphop en Breakdance, maar ook Modern, Showdance, Dancehall, Female Hiphop en Afrodance. MaxStudios staat daarnaast bekend om workshops die gegeven worden door bekende (inter)nationale choreografen. Zo hebben choreografen van Beyoncé, Usher en Justin Bieber workshops verzorgt, en hebben ook de Nederlandse (en Vlaamse) choreografen Timor Steffens, Vincent Vianen en Min Hee Bervoets hun dans-skills overgedragen.

Met het nieuwe tv-programma ‘De beste van Nederland’ slaat RTL4 een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Zo leveren de verschillende participanten zelf beeldmateriaal aan, onder andere in de vorm van vlogs. Het idee hierachter is persoonlijkheid, karakter en realiteit, aldus MaxStudios. Op zaterdag 28 april om 16:00 uur zal de aflevering op RTL4 te zien zijn.

Wil je dat MaxStudios deze prijs gaat winnen? 
Ga dan snel naar www.maxstudios.nl en klik op ‘STEM NU’ knop. Via deze link kun je je stem anoniem uitbrengen tot maandag 4 juni, 12.00 uur. Op maandag 4 juni om 19.00 uur wordt de winnaar LIVE bekend gemaakt via de Facebookpagina van De Beste van Nederland.

Dus niet wachten en breng je stem vandaag nog uit!

Tags : , , ,

Reacties