MaxStudios organiseert dansworkshops op 14 en 21 mei

Geplaatst op 4 mei 2022 Door In Mis het niet, Talenten, Theater & dans

MaxStudios organiseert dansworkshops met nationale en internationale choreografen.

Zo hebben er in de afgelopen jaren workshops plaatsgevonden van niemand minder dan: Nellie Bethel, Mikey DellaVella, Kasia Jukowska, Daniel Jerome, Timor Steffens, Min Hee, Laurent Flament, Vincent Vianen, Yves Ruth, Gianinni Semedo Moreira, Eddie Morales, Kimmie Gee, Gus Bembery, Gabriel Francisco, Say Quon Keys, Marvelous, Jawn Ha, Vinh Nguyen, Gigi Torres, Misha Gabriel, Nika Kljun, Taylor Jade, Shirlene Quigley, Dana Alexa en Brian Puspos.

MaxStudios verzorgt workshops in alle dansstijlen voor grote of kleine groepen. MaxStudios heeft veel ervaring in het geven van workshops en heeft in het verleden gewerkt met uiteenlopende doelgroepen, waaronder moeilijk opvoedbare kinderen/jongeren; kinderen/jongeren met autisme; doven/slecht-horenden en verstandelijk beperkten. Iedereen kan terecht bij MaxStudios voor het volgen van een workshop! Ook is het mogelijk om een workshop te volgen op een door jou gewenste locatie. Geen opdracht is te groot of te klein.

WORKSHOPS KIZOMBA

14 mei 2022

 

 

Akram Bouchiba is geboren en getogen in Amsterdam. Hij maakt deel uit van een creatieve familie van schilders en beeldhouwers.

In zijn jeugd deed hij aan sport en begon hij zijn dansvaardigheden te ontwikkelen. Tegenwoordig is hij naar een getalenteerd danskunstenaar ontwikkeld. In 2012 deed hij met zijn dansgroep ‘Pirategang’ mee aan de Nederlandse finale van de ‘Vlado Showdown’, in 2014 won hij het Kizomba kampioenschap (Africadancar Benelux) en op 16 oktober 2021 heeft hij het wereldrecord van meer dan 50 uur dansen op de nationale televisieprogramma “De DansMarathon” verbroken.

Verder studeert Akram ook kunst en entertainment. Hier leert hij alles over dans, docentschap en een showmanship. Naast zijn opleiding is Akram bezig als docent, performer & organisator, en deelt hij zijn passie voor de dans met de hele wereld.

Tijden 13:30 – 15:00 Beginners
15:00 – 16:30 Intermediate
Kosten € 15,00 per workshop
Locatie Parelmoerwolk 9, Arnhem

Bestel hier je kaarten

WORKSHOPS HALEY MESSICK

21 mei 2022

 

 

Haley Messick is een professionele danseres en choreografe uit Los Angeles. Ze werkt al sinds haar 8ste in de dance industry en dat heeft haar naar enkele van de grootste podia ter wereld gebracht.

Zo trad ze op met onder andere: Jennifer Lopez, Rihanna, Charlie Puth, J Balvin, Chloe Bailey, Helene Fischer en nog veel meer.

Behalve op de grootste platforms te hebben gestaan (waaronder de Grammy’s en de Super Bowl), heeft Haley de afgelopen 5 jaar wereldwijd workshops gegeven bij vele dancecamps en dansstudio’s.

Wil jij ook meedoen met een van de workshops van Haley? Bestel dan snel een kaartje!

Tijden 13:30 – 15:00 Female Hiphop (vanaf 15 jaar)
15:30 – 17:00 Heels Class (vanaf 18 jaar)
Kosten Earlybird € 20,00 (t/m 8 mei)
Normaal € 25,00
Locatie Parelmoerwolk 9, Arnhem

Bestel hier je kaarten

 

Tags : , , , ,

Reacties