Music Circus Arnhem 2022 – Inschrijvingen geopend!

Geplaatst op 17 november 2021 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Na twee zeer geslaagde edities pakt Music Circus ditmaal nog groter uit, en jij kan meedoen! Music Circus draait om het samenbrengen van diverse stijlen muziek. Zo toveren we samen Luxor Live op zaterdag 5 maart 2022 weer om tot een groot muzikaal festijn. Echt iets voor jou? Meld je dan nu aan.

Muzikanten, performers, dj’s en andere artiesten vinden bij Music Circus een plek om in een gelegenheidsformatie toe te werken naar het liveoptreden in van 2022. Dit gebeurt onder begeleiding van de zeer ervaren coaches van Popcentrum Jacobiberg!

Er stonden tijdens de vorige edities voornamelijk bands op de planken. Maar er is zeker ook ruimte voor alle nachtegaaltjes van de elektronische muziek om hun kunsten te vertonen. Over kunsten gesproken! Beoefen jij een discipline anders dan muziek, maar sta jij open voor een vernieuwende samenwerking of heb jij ideeën voor een cross-over project? Meld je dan ook aan om meer informatie te ontvangen!

Niets is te gek, samen kijken we hoe we deze creatieve en artistieke dromen mogelijk kunnen maken en een sensationele muzikale show kunnen neerzetten. Dus, durf jij de uitdaging aan om nieuwe mensen te ontmoeten, je muzikaal uit te laten dagen en heb je zin om deel te nemen aan het tofste event van 2022? Dit is je kans, grijp ‘m! Jouw moment om te shinen begint namelijk gelijk met de aanwezigheid van een enthousiast publiek in de grote zaal van poptempel Luxor Live! Nodig dus al je vrienden uit. Music Circus wordt een explosie aan creativiteit van alles wat in Arnhem en omstreken rondloopt!

Gaat jouw creatieve hart hier sneller van kloppen? Schrijf je dan nu in voor de informatieavond via de website. Je wordt dan uitgenodigd voor een informatiesessie waar je ook andere potentiële deelnemers kunt ontmoeten!

Dus, save the date: 5 maart 2022!

Tags : , , ,

Reacties