Arnhems R&B talent KIMONO start tour in Arnhem op 2 oktober!

Geplaatst op 27 september 2021 Door In Muzikanten, bands & DJ's

KIMONO is een voorloper als het gaat om de sound van hedendaagse R&B. Met zijn Nederlandstalige repertoire bekleedt het Arnhemse KIMONO een unieke plek in het genre en wordt hij door zijn collega-artiesten en toonaangevende media als Noisey, 3VOOR12 en i-D Magazine getipt als grote belofte.

In eigen beheer bracht hij zijn EP’s ‘Meid van nergens’ en ‘AURA’ uit. Hierop werkte hij samen met artiesten als Jonna Fraser, Ares en LouiVos. Het leverde de zanger een platencontract bij Warner Music Benelux op en 3FM riep hem uit tot ‘3FM Talent’ met zijn single ‘Wilde nachten’. KIMONO is dit jaar te horen in de serie ‘De Slet van 6VWO’ en te zien in bioscoopfilm ‘Meskina’.

Dit najaar verschijnt KIMONO’s debuutalbum ‘Liefdesbang’, geïnspireerd op de gelijknamige bestseller van auteur Hannah Cuppen. Het album vertelt KIMONO’s verhaal over eigenwaarde, verbinding en (zelf)liefde met een eigen sound die beweegt op het snijvlak van popmuziek, synth, disco én een eigentijdse benadering van R&B.

De eerste show van de tour is natuurlijk in Arnhem en wel op 2 zaterdag oktober bij Luxor Live! Zorg dat je op tijd je tickets bestelt, want zijn vorige show in Luxor Live was in één dag uitverkocht!

LAYERS
De R&B/hiphop clubnacht LAYERS verzorgt de muzikale omlijsting van deze show. Chamos, Dave Nunes en Aizen Sama draaien funky tunes, edgy hiphop en future beats om gezamenlijk tot middernacht door te dansen!

Koop je tickets hier (€12,50)
Check KIMONO’s Spotify hier!
Lees ook ons interview met KIMONO!

Tags : , , , ,

Reacties