Muziekcompetitie Art Rocks: hoe klinkt een kunstwerk?

Geplaatst op 2 november 2020 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

Hoe klinkt een Van Gogh? Of Mondriaan? Art Rocks daagt muzikanten uit een nummer te maken, geïnspireerd op een kunstwerk of historisch object. De muzikanten maken met hun nummer kans op een geldprijs, optredens in Paradiso en Nederlandse topmusea en bijzondere masterclasses.

Hoe je meedoet

Stap 1: Kies een kunstwerk uit de selectie.
Stap 2: Schrijf een track geïnspireerd op dit kunstwerk en neem deze op. Dit hoeft niet professioneel opgenomen te worden.
Stap 3: Upload je track op YouTube (private link mag ook!) en meld je hier aan om mee te doen met Art Rocks. Dit kan tot 22 november.
Stap 4: YOU ROCK!

Hulp nodig? We organiseren gratis masterclasses songwriting in samenwerking met Popsport. Deze worden gegeven door onze ambassadeurs (S10, Sef & Kovacs) en Popsport coaches die alle ins & outs met jou delen over het maken van een song bij een kunstwerk. Doe er je voordeel mee en meld je aan!

Wie er mee kan doen

Iedereen vanaf 14 jaar kan deelnemen aan Art Rocks. De muziekcompetitie is zowel voor beginnende als professionele muzikanten. Elke muziekstijl is welkom en de grootte van een muziekact is ook vrij: van soloartiesten tot twaalfkoppige orkesten. Wel dient de act er rekening mee te houden dat de (technische) mogelijkheden voor het optreden in een museum beperkt zijn.

Wat je kunt winnen

– Een optreden in het museum, naast je gekozen kunstwerk
– De finalisten winnen een optreden in Paradiso
– De winnaar krijgt een geldprijs van €1000
– Overige prijzen worden nog bekend gemaakt

Voor vragen over de competitie en het aanmelden mail naar: cas@artrocks.nl

 

Art Rocks op instagram

Art Rocks op Facebook

Art Rocks op Twitter

Art Rocks op YouTube

 

Tags : , , , , ,

Reacties