Nieuwe website voor Popcentrum Jacobiberg

Geplaatst op 31 juli 2018 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Hij was al een tijdje in de maak, maar nu toch echt eindelijk hier: de nieuwe Jacobiberg website met een BERG nieuwe features! Zo kun je nu online een oefenruimte boeken, en meteen afrekenen via iDeal. Hiermee is Jacobiberg het eerste popcentrum in Nederland waarbij dit kan! Op deze manier is DJ STUDIO De Berg ook meteen te huren. Yes!

In één oogopslag is te zien welke docenten Jacobiberg in huis heeft, en dat zijn er nog al wat! Jacobiberg heeft vanaf komend seizoen allerlei nieuwe docenten aangenomen, hierover binnenkort meer nieuws.

De tuin van Eden, Walhalla der Creativiteit, Huis der Verbeeldingskracht, Pand van de Scheppingskracht: de broedplaats. Hét creatieve epicentrum van Oost-Nederland. De plek waar alles kan, alles mag en niets moet. Of je nu werkt aan je nieuwste plaat, meest uitbundige festivalconcept, kleinkunstige theatervoorstelling, hitsigste live-set of helemaal niets uitvoert: deze broedplaats helpt ieders scheppingskracht naar een absoluut hoogtepunt. Neem een kijkje op de broedplaats-pagina voor meer informatie en hoe je er zelf deel van uit kan maken!

www.jacobiberg.nl

Tags : , , , ,