Ocean Element gaat door naar Popsport landelijk!

Geplaatst op 7 juni 2016 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Na vier maanden intensieve coaching sloten afgelopen weekend vier bands en een singer-songwriters Popsport Gelderland af. In een goed gevulde Willemeen traden alle acts op. Ocean Element, een band met vijf muzikanten uit omgeving Zevenaar en Didam, stroomt door naar het landelijke Popsport-traject. De Arnhemse band Mosterd won de publieksprijs.
Showcase Popsport Gelderland

Showcase Popsport Gelderland

Popsport Gelderland is hét talentenprogramma voor jonge muzikanten. De afgelopen maanden kregen de vijf acts coaching in songwriting, stage performance, zang, nummeropbouw en publiciteit. Een professionele fotograaf ging met ze op pad voor een goede bandfoto en de deelnemers gingen de studio in om een nummer op te nemen. De showcase van afgelopen weekend was de officiële afsluiter van Popsport Gelderland 2016. Op deze avond werd er een act gekozen die zich de afgesloten maanden het meest heeft ontwikkeld en die klaar is voor een volgende stap.

Deze winnende act gaat vanaf september meedoen aan de landelijke editie van Popsport. Dit is een verdiepend traject waarin ze samen met elf doorstromers uit andere provincies aan de slag gaan. Deze plek werd toebedeeld aan Ocean Element: een indiepopband die funk, pop, punk en elektronische invloeden mixt. Hun muziek voelt energiek, fris, licht en vooral heel catchy. De publieksprijs ging naar Mosterd. Deze Arnhemse band bestaat uit zes bevriende (ex-)scholieren, die swingende jazz-funk maken. Naast de twee prijzen worden alle acts lid van het Popsport NetWork, waar ze het hele jaar door kunnen profiteren van allerlei interessante workshops, masterclasses, free concerttickets, speelplekken en meer.

Aanmelden voor Popsport 2017
Popsport is hét talentenprogramma voor jonge bands en acts van tussen de 12 en 20 jaar. Muzikanten uit Gelderland kunnen zich vanaf nu weer aanmelden voor de editie van 2017 via popsport.nl/inschrijven.

Popsport3

popsport2

Foto’s: Marcel Krijgsman en Robbert Peters

Tags : , , , , ,

Reacties