Online talkshow ‘LangspeelPraat’ met de band Paracetamøl op 15 oktober

Geplaatst op 13 oktober 2020 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

LangspeelPraat is een online talkshow waarin het (nieuwe)werk van één artiest centraal staat. Vandaag de dag is er slechts vluchtig aandacht voor muziek in de media. Bij De Wereld Draait Door kregen bands slechts één minuutje om zich te presenteren. Deze talkshow neemt ruim de tijd en duikt in anderhalf uur de diepte in. Denk hierbij eerder aan een rock & roll variant van Zomergasten dan aan de DWDD-minuut. Presentatoren Elianne Weijers (Willemeen) en Wim Koens (De Nieuwe Oost) mixen online radio, televisie met een live chatbox.
 
 

Paracetamøl

In deze 2e editie zijn de heren van Paracetamøl te gast die onlangs hun debuutalbum ‘Behave‘ hebben uitgebracht. Tijdens het interactieve plaatprogramma duiken Koens en Weijers in de achtergronden, het schrijfproces, de inspiratiebronnen en de eigenaardigheden. Geen standaard interview, maar ruimte voor veel muziekfragmenten, afgewisseld met beelden van bijvoorbeeld fans en familieleden. Ook is er volop ruimte voor vragen en opmerkingen van kijkers thuis.

 
“LangspeelPraat is een kroeggesprek op niveau over muziek en muziek maken. De opzet van de talkshow is net zo eigenwijs en bevlogen als de muzikanten die we spreken. De artiest is te gast in de show en de kijkers kunnen vanuit huis actief meedoen als men dat wil. Juist dat laatste maakt het extra gaaf. Iedereen logt-in vanuit zijn woonkamer; De gast, het presentatie duo maar ook de kijkers/deelnemers. Iedereen zit thuis op de bank, dat schept een band. We zouden maar zo eens een vernieuwend concept in handen kunnen hebben,” aldus presentatoren en initiatiefnemers Wim Koens en Elianne Weijers.
 

Kortom, inschakelen is niet alleen meemaken, inschakelen is mee doen!! Niets moet hoor, maar als je wil kun jij onze een actieve sidekick worden tijdens het gesprek! LangspeelPraat wordt live uitgezonden op Zoom, de interactieve video chat app op mobiel of computer.


 
LangspeelPraat met: Paracetamøl

Datum: Donderdag 15 oktober
Zoom-room open om 20.00 uur, met eerst een half uur muziek uitgekozen door de band!

 

Tags : , ,

Reacties