Ontmoet onontdekt Arnhems talent – kom naar De Picknick op 16 april bij Rozet!

Geplaatst op 11 april 2019 Door In Hulp & Info, Talent uit Arnhem, Talenten, Werk, geld & wonen

Op dinsdag 16 april organiseert Arnhem Divers & Jong opnieuw de Picknick, een bijzondere bijeenkomst waar hoogopgeleide jongeren met een migratieachtergrond en ondernemers en professionals uit Arnhem elkaar ontmoeten. Het doel van De Picknick: wederzijds werken aan het zakelijk netwerk.

De kracht van de ontmoeting 
Jongeren met een migratieachtergrond hebben vaak minder goed ontwikkeld zakelijk netwerk, ook al zijn ze hoogopgeleid. Hierdoor komen ze vaak minder makkelijk aan een baan. Daarnaast is het voor het bedrijfsleven niet altijd even makkelijk om kennis te maken met deze jongeren. De Picknick maakt deze kennismaking mogelijk. Onder het genot van een hapje en drankje gaan we in gesprek over de uitdagingen en oplossingen op de arbeidsmarkt. 

De Picknick is nadrukkelijk géén banenmarkt maar biedt de mogelijkheid tot ontmoeten en netwerken. Het evenement is laagdrempelig en moet meerwaarde hebben voor zowel het bedrijfsleven als de deelnemende jongeren. De Picknick wordt voor de derde keer georganiseerd in samenwerking met de gemeente Arnhem, Rotaryclub Arnhem-Rijn, VitaNos en de Provincie Gelderland.  

Arnhemse ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven gezocht!
Inmiddels heeft een groot aantal jongeren zich voor de Picknick aangemeld. Daarom zijn we nog op zoek naar Arnhemse ondernemers en professionals uit het bedrijfsleven. Bent u op zoek naar onontdekt Arnhems talent? Of wilt u helpen het netwerk van jongeren te vergroten? Dan zien we u graag op 16 april a.s.! 

Datum en locatie 
De Picknick vindt plaats op dinsdag 16 april a.s. bij Rozet. Rozet stelt haar prachtige dakterras ter beschikking omdat zij achter maatschappelijk inclusie, diversiteit en ontmoeting staat. Het adres is Kortestraat 16 te Arnhem. Rozet is op loopafstand van station Arnhem Centraal, onder Rozet is ook een parkeergarage. 


Het programma

18:00 uur    Deuren open

18:30 uur    Opening door dagvoorzitter 

18:35 uur    Sprekers:

                      –  Jenny Doest (Rozet)

                      –  Marcel Hielkema (Scalabor, VNO-NCW Midden en Economic Board)

                      –  Toni Iniguez Najdanovski (OKA)

                       –  Ahmed Marcouch (gemeente Arnhem)

18:50 uur    Deuren van het dakterras open 

19:00 uur    Tafelgesprekken en eten

20:00 uur    Speeddaten

20:30 uur    Afsluiting en gelegenheid tot netwerken


Aanmelden?
Graag! Meld je aan via bit.ly/aanmeldenpicknick zodat de organisatie weet op hoeveel bezoekers zij kunnen rekenen.

Contact
Heb je vragen over De Picknick? Neem dan contact op met Arnhem Divers & Jong via info@arnhemdiversenjong.nl

Tags : , , , ,

Reacties