Open Dag bij Popcentrum Jacobiberg

Geplaatst op 29 januari 2019 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Zaterdag 2 februari opent Popcentrum Jacobiberg voor de tweede keer haar deuren op Arnhems Buiten. Tijdens de open dag is het mogelijk om je te oriënteren met gratis proeflessen en workshops van de popschool, is er livemuziek en een hele berg aan overige activiteiten.

 

Jacobiberg is het popcentrum van Arnhem en omstreken. Op de popschool kun je alles wat met muziek te maken heeft beoefenen, praktiseren, verspreiden en leren. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor gitaar- of zangles, maar ook voor DJ-workshops. Wil je precies weten wat er op “De Berg” allemaal gebeurt? Kom dan op zaterdag 2 februari naar de open dag!

Het volledige programma van de open dag volgt nog. Houd het Facebook-event of de website in de gaten voor alle aankondigingen!

BANDS OEFENRUIMTECONCERTEN
Enge Buren 
Rocco Ostermann & Wout Kemkens 
Son nouVeau
Black Burned Blimp 
Harry’s Gone 
Herman 
Mr. Gekko 
No Poses 
Vitreum-band 
Flannel (Music Circus Arnhem band) 
The Deep 
Circle of Friends 
Happy stones band
Røk

PROEFLESSEN & WORKSHOPS 
Tijdens de open dag is het mogelijk om korte proeflessen zang, drum, DJ, viool, piano/toetsen, gitaar en bas te volgen. Daarnaast zijn er verschillende toffe workshops, namelijk:

Play like Ed Sheeran: Gitarist en gitaardocent Cyril Whistler zal tijdens deze mini-workshop laten zien hoe Ed Sheeran zijn liedjes schrijft en hoe je zonder band met alleen zang, akoestische gitaar en loop pedal kan zorgen dat dit live ook echt goed uit de verf komt.

Funk: Muziek met vette bassen, swingende beats, pakkende gitaarriffs en soulvolle zanglijnen. Gitarist, trompettist en zanger Jean-Paul Pino speelde jarenlang met funkbands als Groove Syndicate en OctavePussy, en vertelt je alles over “The Groove”.

Van idee naar CD: Wil jij muziek maken maar speel je niet echt een instrument? Of wil jij als zangeres nou juist je eigen nummer in plaats van een cover? Bij de nieuwe aanwinst van Jacobiberg, de Producerschool ga jij leren hoe artiesten dit doen.

ACDC riffs & fills: De bijzondere vette gitaar riffs van de broertjes Malcolm en Angus Young, gecombineerd met de vaak rechte maar originele drumpartijen maakt ACDC tot één van de strakste rockbands ter wereld. Jusso en Cyril zullen dit tijdens de open dag van Jacobiberg demonstreren en ook uitleggen waar nu precies het geheim ligt.

RANDPROGRAMMERING
Naast de ‘Oefenruimte Concerten’ en ‘Proeflessen & Workshops’ is er nog veel meer te doen, zoals:

* Verschillende DJ’s van onze DJ school & Overstuur
* Een platenbeurs
* Leerling presentaties
* Glow in the dark pingpong toernooi
* Guitar Hero battles
* Ballenbak 
* Live kunstwerk
* Huiskamer area 2switch

Entree: gratis
Openingstijden: 12:00-16:00

Tags : , , , ,

Reacties