Operation Beats: urban / hiphop dinnershow op 29 september bij Theater aan de Rijn

Geplaatst op 18 september 2019 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Arnhem is een creatieve broedplaats en dat wordt in het centrum van de stad zichtbaar gemaakt met de speciale dinnershow Operation Beats. Op 29 september wordt er bij Theater aan de Rijn een interdisciplinaire brug gebouwd tussen de straat en de stad. Vanuit de Arnhemse hiphop/urban scene zijn verschillende makers verzameld, die tijdens Operation Beats zullen laten zien wat ze in huis hebben.

De avond wordt gehost door Amy Mabel Kimberly en Mr. Weazley. Choreograaf Sheyda ‘Miss Two Face’ Darab uit Rotterdam is uitgenodigd om de avond te openen. Talenten van The JAM zullen nog een keer hun krachten bundelen en de opkomende artiest Mxdnxght Dvwn zal je met zijn blues mee laten stromen langs de Rijn. Ruben Chi zal de avond met Oya Creates vurig afsluiten. Of dit het einde is, dat is de vraag. Een nieuw begin is het zeker!

Tussen de shows zal Walid’s de gril opwarmen en zet Humfriet de frituur aan. Snacks en sushi worden verzorgd door de Stadkok en Miyagi and Jones. Café Vrijdag verwelkomt je met bubbels vanaf 18.00.

Operation Beats / Urban Dinnershow / Fade in Arnhem
Aanvang: 18:00 uur (welkomstdrankje)
Show: 19:00-22:00 uur
Dinner Break: 19:45-20:45 uur
Tickets inclusief dinner: €30 -> hier direct online bestellen

>> Facebook event Operation Beats

Tags : , , , , , , ,

Reacties