Park Open presenteert ‘Jonge Helden’, bandwedstrijd voor jong talent

Geplaatst op 26 maart 2024 Door In Muzikanten, bands & DJ's, Talenten

Op vijf zondagen in juni en juli vindt Park Open dit jaar weer plaats in Park Sonsbeek. Het kleine podium bij Park Open is dit seizoen de plek voor Jonge Helden. Acht jonge bands strijden dit jaar om de Hans Vrij Award. Hans Vrij had een neus voor jong talent en die traditie wordt dit jaar voortgezet.

In vier voorrondes tijdens Park Open bepaalt een jury welke band de meeste punten krijgt. De winnende band gaat door naar de finale op 14 juli. Het publiek stemt op Instagram in de week na elke voorronde om de tweede finale plek te bepalen. De band met de meeste publieksstemmen gaat ook door naar de finale.

Wat kun je winnen?

De winnaar van Jonge Helden krijgt een videoshoot en een plek op hoofdpodium in 2025! De tweede plaats wint een professionele fotoshoot!

Wil je meedoen?

Maak samen met je band een groovende, coole of grappige video waarin je jouw band voorstelt en laat zien waarom je vindt dat jouw band geselecteerd moet worden voor Jonge Helden. Post je video voor 30 april op instagram en tag @parkopenarnhem #jongehelden.

Park Open Jonge Helden

Tags : , ,