Rozet zoekt jongeren die hun eigen events willen organiseren

Geplaatst op 4 december 2019 Door In Hulp & Info, Talent uit Arnhem, Talenten, Vrije tijd

Rozet is op zoek naar jonge, creatieve en enthousiaste Arnhemmers die hun eigen events willen organiseren. De organisatie wil jongeren de ruimte en ondersteuning geven om met hun eigen ideeën aan de slag te gaan. Wat er zoal mogelijk is? Dat beslis jij! Van mini-festivals tot ruilbeurzen, van game-avonden tot danssessies, van muziek leren produceren tot samen eten, van je eigen radioprogramma maken tot leren cv’s schrijven… Alle ideeën zijn welkom!

Concreet is Rozet dus op zoek naar een groep jonge Arnhemmers die geregeld bij elkaar willen komen om onder andere activiteiten te bedenken en uit te voeren.

  • Hoe vaak? > Zeg het maar!
  • Wanneer? > We vinden wel een goed moment!
  • Hoelang? > Laten we starten met een jaar!
  • Met hoeveel? > Tien tot twaalf jonge Arnhemmers en één of twee coaches van Rozet
  • Voor wie? > Jonge Arnhemmers tussen ongeveer 16 en 26 jaar

Ga mee op een inspiratietrip naar Groningen!
Denk je nu, leuk…maar ik twijfel of dit iets voor mij is…. No worries! Ga dan begin 2020 vrijblijvend met Rozet mee op inspiratietrip naar het jongerenteam VERS in Groningen (check hun website en Instagram). Zij gaan laten zien hoe zij het hebben aangepakt, wat zij allemaal voor tofs organiseren en hoe wij dat in Arnhem ook voor elkaar kunnen krijgen. De datum voor deze trip wordt nog bekend gemaakt.

  • Lijkt het je tof om mee te gaan naar Groningen? Of wil je je alvast opgeven voor het Rozet jongerenteam? Vul dan  het online aanmeldformulier in.

Opgeven voor de inspiratietrip naar Groningen en/of het jongerenteam van Rozet

 

Tags : , , , , ,

Reacties