Schrijf je in voor Kunstbende 2020!

Geplaatst op 30 december 2019 Door In Kunstenaars uit Arnhem, Muzikanten, bands & DJ's, Spoken Word, Talent uit Arnhem, Talenten, Theater & dans

Ben jij jong (13-18), origineel en goed in Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal, Influencer of Theater? Schrijf je dan (alleen of met een groep) in voor Kunstbende! Wie weet eindig jij als winnaar op een van de grote podia van Nederland en de What’s Happening-area van Lowlands!

De wedstrijd bestaat uit een aantal fases
Het traject is simpel: eerst kan je mee doen met een workshop (maar dat hoeft niet) en daarna ga je naar de voorronde bij jou in de buurt. Win je de voorronde, dan ga je naar de finale op het Kunstbende Festival. Win je de finale, dan mag je optreden op de What’s Happening-area van Kunstbende en Rabobank en op een mainstage die binnen je eigen categorie valt, van Mysteryland tot International Film Festival Rotterdam!

Workshopdag
Tijdens de workshopdag krijg je in elke provincie een dag vol creativiteit. Op deze dag volg je leuke workshops en kan je kennismaken met Kunstbende. Deelname is gratis.

Workshops
Doe je voor het eerst mee en wil je weten wat je te wachten staat? Of heb je al vaker meegedaan en wil je extra inspiratie opdoen voor je act? Doe dan mee aan de gratis workshops die in het gehele land worden gegeven. Houd de agenda in de gaten voor nieuwe workshops.

Voorronde
In Noord-Holland, Flevoland, Drenthe, Zuid-Holland, Groningen, Zeeland, Gelderland, Limburg, Friesland, Noord-Brabant, Utrecht en Overijssel vinden er voorrondes plaats. Bij een grote hoeveelheid aanmeldingen wordt er voorafgaand aan de voorronde een voorselectie gemaakt. De winnaars van de selectierondes gaan door naar de voorronde. De winnaars van de voorrondes gaan door naar Kunstbende Young Creators Festival. Kijk in de agenda wanneer de voorronde bij jou in de buurt plaatsvindt. Verwacht een spectaculaire jury en mooie prijzen!

Masterclasses
Alle finalisten worden uitgenodigd voor een finalistenweekend, waarin alle finalisten uit het hele land samenkomen. Hier kun je je voorbereiden op jouw finale act en andere finalisten ontmoeten. Daarnaast word je ook uitgenodigd voor masterclasses op ArtEZ, op maat voor jouw categorie.  masterclassweekend, op maat gemaakt voor jouw categorie. Super toch, daar wil je bij zijn!

Kunstbende Young Creators Festival
Win je de voorronde, dan ga je door naar Kunstbende Young Creators Festival. Een topjury gaat je beoordelen. Als je wint, word je overladen met stimuleringsprijzen, zoals coaching, studiotijd en een groots optreden.

>> Kunstbende website
>> Kunstbende op Facebook
>> Kunstbende op Instagram

Tags : , ,

Reacties