Showcasefestival Booster opent inschrijving voor Gelderse artiesten

Geplaatst op 12 november 2019 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Ben je een Gelderse muzikant en wil je een podium om jezelf te kunnen laten horen aan de menigte? Wil je graag optreden en verder komen met jouw muziek? Door de samenwerking tussen Booster Festival en Poppunt Gelderland kunnen Gelderse artiesten zich dit jaar voor het eerst inschrijven voor hét showcasefestival van Oost-Nederland, dat plaatsvindt op zaterdag 4 april 2020 in Enschede.

Showcasefestival Booster

Gelderse samenwerking
In 2019 presenteerden Poppunt Gelderland en Booster Festival samen al drie Gelderse artiesten op het Overijsselse festival: Thaïti, Snow Coats en Mr. Weazley, waarvan de laatste hetzelfde jaar nog op Lowlands speelde. Dit jaar willen ze weer samenwerken om Gelderse artiesten een kans te geven om te shinen! Naast dat de inschrijvingen voor Gelderse artiesten open gaan, nemen er ook meer Gelderse muziekprofessionals plaats in de panels en masterclasses en vindt er net als afgelopen keer ter voorbereiding een pre-conferentie plaats in Gelderland. Schrijf je in als artiest en wie weet sta jij op 4 april 2020 te spelen in het centrum van Enschede!

Ook spelen op Booster?
Je kan de gehele maand november inschrijven als artiest, vanaf eind december worden de eerste geselecteerden bekend gemaakt.

Inschrijven kan hier >> Inschrijfformulier 
Meer informatie vind je op Poppunt Gelderland – Showcasefestival Booster

Foto: Serge Hasperhoven

Tags : , , , ,

Reacties