Startende ondernemers voor pop-up store gezocht

Geplaatst op 17 november 2016 Door In Hulp & Info, Talent uit Arnhem, Talenten, Werk, geld & wonen

Veel jongeren zien de voordelen van zelfstandig ondernemen en beginnen met het opzetten van hun eigen bedrijf. Zo ook 18-jarige Jasmijn Oonk uit Heelsum. Ze studeert nu Small Business & Retail Management aan de HAN in Nijmegen en heeft haar eigen bedrijf in de vorm van kledingmerk Ekiwa Fashion. Momenteel is Jasmijn op zoek naar medestanders om een pop-up store te openen in het centrum van Arnhem.

jasmijn-ekiwa-fashion

Jasmijn Oonk, eigenaresse Ekiwa Fashion

Kun je kort iets over je merk vertellen?
Begin 2015 ben ik mijn eigen kledingmerk Ekiwa Fashion begonnen. Mijn kledingmerk is geïnspireerd door trends vanuit het buitenland zoals Amerika, Engeland en Frankrijk. Vanuit Ekiwa Fashion geef ik een eigen draai aan dat soort trends. Het valt me op dat er in het buitenland veel trends zijn die een steeds groter publiek krijgen in Nederland. Toch zij er nog weinig Nederlandse merken die daarop inspelen. Daar komt Ekiwa Fashion in beeld.

ekiwa-fashion

Een greep uit de collectie van Ekiwa Fashion

Wat houdt het idee voor de winkel precies in?
Ik wil een pop-up store / belevingswinkel openen in het centrum van Arnhem in samenwerking met andere (jonge) ondernemers. Het uiteindelijke doel is dat jonge ondernemers hierna kunnen uitvliegen naar een eigen (online) winkel en onderneming. Online winkelen is de laatste jaren erg in. De huurprijzen in de binnenstad zijn veel te hoog voor de meeste startende ondernemers. Desondanks wordt de combinatie van een fysieke- en webwinkel steeds populairder en daar wil ik op inspelen door meerdere startende (jonge) ondernemers bij elkaar te brengen. Op die manier kunnen we elkaar niet alleen financieel helpen, maar ook profiteren van ieders kennis en kwaliteiten.

Aan wie is jouw oproep gericht?
Om mijn idee te realiseren heb ik nog medestanders nodig. De branches zijn vrij uiteenlopend. Je kunt denken aan:

  • Diensten: fotograaf, grafisch designer, tattoo artiest, barber;

  • Horeca: koffie- en thee barretje, sapjes of andere drankjes en versnaperingen;

  • Games: videogames, computerspellen of andere game accessoires;

  • Accessoires: (zelfgemaakte) armbanden, kettingen, riemen of andere accessoires;

  • Schoenen: gave sneakers en/of juist wat netter.

Noem het maar op. Het concept leent zich voor elk soort onderneming. Zodra er meerdere aanmeldingen zijn ga ik kijken welke ondernemers bij elkaar aansluiten. Dus ben of ken jij een (jonge) startende ondernemer die interesse heeft in een dergelijk concept? Neem dan contact met jasmijn op via: info@ekiwafashion.com

>> Website Ekiwa Fashion

>> Ekiwa Fashion op Instagram

>> Ekiwa Fashion op Facebook

Tags : , , , , , ,

Reacties