Stripevenement ‘Opgetekend’ op donderdag 9 november bij Rozet [afgelast]

Geplaatst op 18 oktober 2023 Door In Kunstenaars uit Arnhem, Talenten

Update 24 oktober: de editie van Opgetekend op donderdag 9 november gaat helaas niet door, zo valt te lezen op Instagram.

“Helaas moeten we Opgetekend ’23 afzeggen. Door organisatorische obstakels lukt het niet meer om alles voor elkaar te krijgen voor 9 november. We willen iedereen bedanken voor alle inzet en enthousiasme en we zien jullie graag terug in 2024!”

 
Zet het maar vast in je agenda: donderdag 9 november is er weer een nieuwe editie van het stripevenement Opgetekend in Rozet! Arnhem is een echte strip- en graphic novelstad en krijgt steeds meer naam en faam. Een stripstad van makers en doeners en dit laten we zien tijdens deze derde editie van Opgetekend, een dag en avond geheel in het teken van graphic novels, strips en webtoons. Met lezingen, workshops en natuurlijk een stripmarkt!
 

 

Het thema van deze editie is Eureka!

Tijdens OPGETEKEND staan de makers centraal. Wat zijn de nieuwste ontwikkelingen, hoe ga je al maker om met het oprukkend AI, hoe vertel je je verhaal, op welke manier bereik je je publiek? Met onder andere Coco Ouwerkerk (ColourBee),Anat Segal (B-Carrot), Bob Op ’T Land, Eva Toorenent (EvaBonEva), Abe Borst, Jelko Arts, Esther van de Bund, Hennie Vaessen.

En er is meer!

Je gaat zelf aan de slag tijdens de workshops, we zetten Stripstad Arnhem in de spotlights en op de stripmarkt kun je terecht voor mooie en unieke uitgaves, andere makers en liefhebbers ontmoeten en je kunt je kennis en info komen opslurpen bij de professionals tijdens de toffe talks.

Zoals een workshop Mangatekenen, maak je eigen ministrip met recycle materiaal, lezing over AI en het effect op het werk van de maker, een live tekenwand, stripmakers vertellen je hoe je tot een verhaal komt en meer. Speciaal voor de jongste strip- en tekenliefhebbers hebben we een hele toffe workshop ‘maak je eigen stripverhaal’ met Myrte Yedema.

Voor het complete overzicht van het programma, klik hier voor alle info en om je aan te melden voor de workshops en de lezingen.

Tot OPGETEKEND!

Met dank aan Studio Hoekhuis

 

Toffe workshops en lezingen, stripmarkt en meer!

Kom lekker neuzen op de markt: 

https://rozet.nl/agenda/7475/opgetekend-strip-en-graphic-novelmarkt/


Manga tekenen:

https://rozet.nl/agenda/7457/opgetekend-workshop-manga-tekenen-eureka/


Over feit en fictie in de strip:

https://rozet.nl/agenda/7471/opgetekend-feit-en-fictie-in-de-strip-hennie-vaessen-eureka/


Maak je stiftgedicht:

https://rozet.nl/agenda/7435/opgetekend-workshop-stiftgedichten-eureka/


Stripmaken voor beginnners:

https://rozet.nl/agenda/7477/opgetekend-workshop-maak-je-strip-in-3-plaatjes-abe-borst-eureka/


Over AI en het effect op de maker: 

https://rozet.nl/agenda/7350/opgetekend-het-effect-van-ai-op-het-werk-van-de-maker-eva-toorenent-eureka/


Maak je eigen minizigzagstrip:

https://rozet.nl/agenda/7469/opgetekend-maak-je-eigen-leperello-minibeeldverhaal-van-recyclemateriaal-eureka/


> Opgetekend op Instagram

Tags : , , , , , , , ,