Terugblik: achtste editie van Rozessie op 16 juni met Susan Gemser, Tyr ONE, Noah Jay en DJ Lion-G

Geplaatst op 14 juli 2022 Door In Rozessie, Talenten

Op 16 juni vond de achtste editie van Rozessie plaats op het zonovergoten dakterras van Rozet, met optredens van Susan Gemser, Noah Jay, Tyr ONE en DJ Lion-G. Host van de avond was Rain. Zet 16 september alvast in je agenda, want dan staat de eerstvolgende editie van Rozessie op de planning!

Klik op de foto’s voor een vergroting!


Susan Gemser (singer-songwriter)

Het spits werd deze avond afgebeten door singer-songwriter Susan Gemser. Met alleen haar gitaar en warme stem trakteerde ze het publiek vanavond op diverse zelfgeschreven songs, beladen met melancholie, stuk voor stuk mooi uitgebalanceerd en met ziel en zaligheid uitgevoerd.

> Susan Gemser op Instagram

 


Tyr ONE (NL hip-hop/rap)

Tyr ONE was voorheen al actief in diverse Engelstalige hiphopacts zoals Featherweights en Potential Criminal, maar maakte onlangs de overstap naar Nederlandstalige rap én ging daarbij solo. Dat hij al flink wat podiumervaring heeft opgedaan was vanavond goed te zien, want Tyr ONE voelde zich als een vis in het water op Rozessie. Tijdens zijn strakke performance schudde hij legio spitsvondige lines uit zijn korte mouwen en wisselde hij moeiteloos tussen boom bap rap en flows op funky beats.

> Tyr ONE op Instagram


Noah Jay (singer-songwriter)

Naoh Jay bracht deze avond een fijne mix van Americana en pop ten gehore, variërend van emotionele tracks over verlies tot zijn zelfgeschreven meezinger ‘My Next Lover’.

> Noah Jay op Instagram


DJ Lion-G

DJ Lion-G verzorgde de muzikale omlijsting van deze editie, waarbij hij een lekkere eclectische mix draaide, van classics  zoals ‘Check Yo Self’ van Ice Cube tot zomerse Zuid-Afrikaanse amapiano tunes.

> DJ Lion-G op Instagram


Aftermovie Rozessie #8


Over Rozessie
Rozessie biedt jonge makers uit Arnhem en omgeving een podium en vrijplaats om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.

Rozessie is een initiatief vanuit Rozet en Jongin Arnhem. Rozessie houdt een zomerstop in juli en augustus. Op 16 september staat de eerstvolgende editie van Rozessie op de planning. Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar rozessie@rozet.nl. De registraties van de vorige edities van Rozessie zijn hier te bekijken.  

Tags : , , , , , , , , ,

Reacties