Terugblik: derde editie van Rozessie – 4-11-2021

Geplaatst op 10 november 2021 Door In Piepschuim Rozet, Rozessie, Talenten

Op 4 november vond er na een te lange coronapauze eindelijk weer een editie plaats van Rozessie! Tijdens deze derde editie van het talentenplatform lieten drie jonge talenten hun skills zien op de vijfde etage van Rozet. Van singer-songwriter tot keiharde punk-trap en spoken word: het was weer een uiterst gevarieerde en geslaagde avond, die door Tim Lenders vakkundig aan elkaar werd gepraat en waarbij DJ Rain het publiek tussentijds trakteerde op haar fijne selectie oldschool hiphop.

Meer te weten komen over Rozessie? Bekijk hier de registraties van de vorige edities! Komend jaar worden er maar liefst 10 edities van Rozessie georganiseerd. Lijkt het je tof om hier aan mee te doen? Neem dan contact op met Piepschuim Rozet!


Prijs

Prijs verdient eigenlijk zijn eigen muziekgenre, want zijn uitbundige performance laat zich het beste omschrijven als een compromisloze koortsdroom doorspekt met punkachtige, glitchy trapbeats, met teksten die over van alles en nog wat gaan, van liefde op de kermis tot roze snoepjes en computergirls. Samen met zijn collectief Klokpack6ix weet hij een moshpitje in Rozet voor elkaar te krijgen en dat zegt meer dan genoeg.

Prijs op Spotify

Prijs op Instagram


Nine

Met haar fluwelen stem en prachtige teksten weet deze Arnhemse zangeres haar luisteraars volledig in te pakken. Haar muziek laat zich het beste omschrijven als een eigenzinnige mengelmoes waarbij jazz, rock en hedendaagse popmuziek worden overgoten met een lo-fi sausje.

Nine op Soundcloud

Nine’s Instagram

 

 


Bram Wientjes

Met zijn scherpe, uitgesponnen en komische teksten weet de Arnhemse spoken word artiest Bram Wientjes de vijfde etage van Rozet al snel muisstil te krijgen. Door in te zoomen op kleine details en handig te spelen met tempowisselingen zet deze student Creative Writing een ijzersterke performance neer.

Bram Wientjes op Instagram

 

Tags : , , , , , , , , , ,

Reacties