Terugblik: vijfde editie van Rozessie met Maria Isolina Cozzani, Rain en Sekushi Boys

Geplaatst op 24 maart 2022 Door In Rozessie, Talenten

Op donderdag 17 maart vond de vijfde editie van Rozessie plaats, het jonge makerspodium dat elke derde donderdag van de maand wordt georganiseerd in Rozet. Op de derde etage van Rozet traden wederom een drietal acts op, namelijk Maria Isolina Cozzani (modern viool), Rain (soul/hiphop) en Sekushi Boys (rap/hiphop). Tussendoor draaide DJ Cos:φ een fijne selectie drum ’n bass en Rain verzorgde de presentatie van deze avond.

Maria Isolina Cozzani (modern viool)

Maria beet deze avond het spits af en bracht een moderne eigen compositie ten gehore, waarbij ze met haar viool en diverse effectenpedalen een langzaam opbouwende soundscape met een post-apocalyptische sfeer neerzette, met intense videobeelden van een langzaam opbrandende zon als visuele ondersteuning.

Rain (soul/hiphop)

Rain was niet alleen host van deze avond, maar stond ook zelf op de planken. Deze Arnhemse queen of hiphop bracht diverse eigen songs ten gehore op een selectie van beats van onder andere grootmeester J Dilla.

Sekushi Boys (rap/hiphop)

Het Arnhemse duo Sekushi Boys stond ook voor het eerst sinds lange tijd weer op de planken en brachten een lekker eigenzinnige selectie tracks ten gehore van zowel ouder werk, maar ook gloednieuwe tracks die ze nog niet eerder live hadden uitgevoerd. Frontman Mecky wisselt moeiteloos tussen snellere en meer laidback flows op de originele beats van Faust. Kortom, een act om in de gaten te houden, dus volg Sekushi Boys vooral even op Insta!

Rozessie – 5e editie | Aftermovie

Ook meedoen aan Rozessie?

Rozessie biedt jonge makers, artiesten en creatievelingen uit Arnhem en omgeving een podium om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.

Rozessie is een initiatief vanuit Rozet en Jongin Arnhem. In 2022 staan er maar liefst 10 edities van Rozessie op de planning, op elke 3e donderdag van de maand (met uitzondering van juli en augustus). Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar rozessie@rozet.nl. De registraties van de vorige edities zijn hier te bekijken.  

 

Tags : , , , , , ,

Reacties