The Big Draw in de Buurt 2023 Arnhem

Geplaatst op 14 juni 2023 Door In Kunstenaars uit Arnhem, Talenten

Tijdens The Big Draw in september – hét grootste tekenfestival van de wereld – wil ook Rozet mensen de kracht en het plezier van tekenen laten ervaren. Niet alleen in de binnenstad, maar ook in de haarvaten van de stad vinden sinds 2021 tekenactiviteiten plaats. Een groot succes is daarbij de ramenroute: in vijf winkelgebieden, bestierden 130 kunstenaars in 2022 de etalageramen van winkeliers. In 2023 breiden we uit! Tussen 14 en 17 september worden er in acht winkelgebieden ramenroutes en tekenactiviteiten georganiseerd.

In wijkcentra en op pleinen in buurten worden ook áltijd tekenactiviteiten uitgezet voor jonge Arnhemmertjes: iedereen kan tekenen! Tijdens The Big Draw gaat het vooral om het enorme plezier dat alle leeftijden aan het creëren beleven, met als hoogtepunt het weekend van donderdag 14 september t/m zondag de 17e. Rozet maakt zich op voor weer een fantastische editie. 

Teken mee met The Big Draw in de buurt-ramenroute!

Tijdens The Big Draw in september – hét grootste tekenfestival ter wereld – pakt Rozet voor de derde keer in de haarvaten van de stad uit met de ramenroute: ondernemers stellen hun ruit of etalage beschikbaar, en kunstenaars maken daar vervolgens mooie kunstwerken op. In 2022 bestierden 130 kunstenaars etalageramen in 5 winkelgebieden; in 2023 zullen dat er nog meer zijn. Teken je mee?

Teken mee met The Big Draw in de buurt-ramenroute!

The Big Draw en Rozet willen Arnhemmers het plezier en de kracht van het tekenen laten ervaren. Daarom zoeken we weer naar tekenaars die tussen 14 en 17 september 2023 mee willen doen aan de ramenroute. Lijkt het je leuk om onderdeel te zijn van The Big Draw in de buurt 2023? Meld je dan vóór 1 juli aan als tekenaar via deze pagina. Hier vind je ook meer informatie. Heb je nog vragen over The Big Draw in de buurt? Stuur dan een mail naar thebigdraw@rozet.nl.

Bron: Rozet

Tags : , , ,