Urban dansmaker Ruben Chi zoekt dansers / muzikanten voor zijn voorstelling Moving Sounds.

Geplaatst op 2 december 2019 Door In Talent uit Arnhem, Talenten

Moving Sounds
Moving Sounds is de eerste productie van Ruben Chi bij De Nieuwe Oost. In deze dynamische performance creëren de dansers zelf de muziek die het ritme van de bewegingen en expressie bepaalt en ontdekken ze daarmee de verschillende ritmes van het leven. Wanneer passen we ons aan aan het ritme van de ander en wanneer kiezen we onze eigen weg? Een reis door verschillende muziekgenres, herinneringen en gevoelens en een grensverleggend concept waarbij de dansers ook de muzikanten zijn. Bekijk de teaser van Moving Sounds om een impressie te krijgen van de voorstelling.

Auditie
De auditie vindt plaats op 15 december van 13.00-16:00 uur en bestaat uit het meedraaien van een repetitie van Moving Sounds en het laten zien van een eigen solo (1,5 – 5 minuten) die je vooraf hebt voorbereid. Je bent helemaal vrij de solo inhoudelijk in te vullen. Laat in deze solo zien hoe jij, op jouw eigen manier, dans en het maken van muziek combineert.

Repetitie- en speelperiode: Van 24 februari t/m 27 maart 2020 repetities en voorstellingen in Theater a/d Rijn, daarna tournee met o.a. Moving Futures Festival t/m eind 2020.

Aanmelden: Meld je uiterlijk 1 december aan door een email te sturen naar debora@denieuweoost.nl met je naam, telefoonnummer en ervaring/CV.

Over Ruben Chi
Ruben Chi is een urban dansmaker met stevige roots in de hiphop culture. Hij verdiept zich graag in de geschiedenis en cultuur van de verschillende streetstyles. Na zijn dansopleiding, werd hij bekend als uitvoerend danser bij onder andere het bekende en populaire streetdance spektakel Blaze The Show waarmee hij op vroege leeftijd al de wereld heeft mogen zien, choreograaf voor Ladies of Soul & won vele prijzen en battles en danste in shows van talloze nationale en internationale artiesten. Naast het maken van urban dansvoorstellingen (We Are One in samenwerking met Spin Off was zijn eerste productie) is Ruben tevens uitvoerend artiest, organisator van diverse dance battles en geeft hij les bij diverse dansopleidingen, waaronder de urban dansopleiding bij Rijnijssel i.sm. Studio26 en bij de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Bekijk Rubens website voor meer info.

 Foto: Bob Sizoo

Tags : , , , , , ,

Reacties